24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Riyadh

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Riyadh
Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Riyadh
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways bakal ngoperasikake layanan saben dinane menyang Riyadh nganggo pesawat awak jembar kalebu Airbus A350, Boeing 777-300 lan Boeing 787-8

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways dina iki nerusake penerbangan menyang Riyadh ing Kerajaan Saudi Arabia kanthi layanan saben dinane. QR1164 saka Bandara Internasional Hamad menyang Bandara Internasional King Khalid mangkat ing Doha jam 13:45 wektu lokal lan aman tekan tujuan sing dituju jam 15:10. Penerbangan kasebut dioperasikake karo Airbus A350-1000 Qatar Airways.  

Mengko minggu iki, Qatar Airways bakal nerusake penerbangan menyang Jeddah dina Kamis, 14 Januari (QR1188 mangkat DOH jam 18:50) lan menyang Dammam dina Setu, 16 Januari (QR 1150 budhal Doha jam 17:10).  

Penumpang saka KSA bisa ngrasakake Qsuite sing menang maneh, nampilake lawang privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Tata letak kursi Qsuite minangka konfigurasi 1-2-1, nyedhiyakake penumpang salah sawijining produk sing paling jembar, pribadi, nyaman, lan jarak sosial ing langit.

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis ana ing 110 tujuan kanthi rencana nambah nganti 125 ing pungkasan Maret 2021. Maskapai sing menang akeh penghargaan, Qatar Airways dijenengi 'Maskapai Penerbangan Terbaik Dunia 'dening World Airline Awards 2019, dikelola dening Skytrax. Iki mung maskapai sing dianugerahi gelar 'Skytrax Airline of the Year', sing diakoni minangka puncak keunggulan ing industri maskapai, kaping lima.

Bandara Internasional Hamad (HIA), omah lan pusat maskapai kasebut, bubar dadi 'Bandara Terbaik Katelu ing Dunia', ing antarane 550 bandara ing saindenging jagad, dening Skytrax World Airport Awards 2020. Munggah saka posisi kaping papat ing taun 2019 nganti nomer telu ing taun 2020, HIA wis terus ningkat ing rangking 'Bandara Best World' wiwit wiwitan operasine ing taun 2014. Kajaba iku, HIA dipilih dadi 'Bandara Terbaik ing Timur Tengah' kanggo taun kaping enem lan 'Layanan Staf Terbaik ing Timur Tengah 'kanggo taun kaping lima kanthi berturut-turut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.