24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Mecah Monako News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pelayaran Mewah: Silversea mengeti jubli perak

LHB1o4bA
LHB1o4bA
ditulis dening Dmytro Makarov

Silversea Cruises dadi 25 taun dadi kapal pesiar mewah. Silversea mbukak kunci kaendahan asli ing meh setengah yuta tamu ing udakara 4,100 pelayaran. Kapal Silversea wis ngrampungake akumulasi luwih saka 47,800 dina pesiar, dene para tamu kapal pesiar wis plancong luwih jero kanthi kombinasi luwih saka 9.4 yuta dina pelayaran.

Nggawe inovasi ing industri pelayaran kanthi konsep sing pionir, Silversea minangka jalur pelayaran ultra-mewah pertama sing diluncurake ing donya nalika diluncurake ing taun 1994. Awan Perak sing dibangun kanthi tujuan - kapal pertama kapal pesiar, sing unik meh kabeh suite kalebu balkon pribadi - dibaptis ing Monaco tanggal 30 Mei 1994, ing ngarsane HSH Pangeran Albert II saka Monako. Wiwit kuwi, tamu Silversea wis plancong ing tujuan sing paling apik ing jagad iki kanthi nyenengake, nikmati layanan pribadi lan swasana sing akrab. Akeh aspek garis pelayaran wis berkembang sajrone 25 taun kepungkur, nanging prinsip inti kasebut tetep lan saiki nggawe pelayaran Silversea unik.

Nalika Silversea didegake dening kulawarga Lefebvre 25 taun kepungkur, visi kasebut yaiku ngluncurake jalur pelayaran sing tekan global, amarga tamu saka jagad iki bakal nemokake wilayah sing paling adoh lan paling apik ing donya kanthi kenyamanan superlatif, kanthi spektrum luas saka fleksibilitas tujuan. Wawasan iki wis bisa diwujudake, amarga Silversea saiki mbukak pengalaman lelungan sing luwih jero kanggo tamu ing luwih saka 900 tujuan, saka tiang menyang kutub - luwih saka jalur pelayaran liyane.

Keahlian tujuan wis suwe mbedakake Silversea Cruises, nanging iki ngluncurake Ekspedisi Silversea ing taun 2008 sing nyebabake wates panemuan luwih dawa tinimbang industri ultra-mewah sadurunge: pelayaran penting kalebu Antartika ing taun 2008; Pesisir Kulon Afrika lan Arktik Rusia ing 2012; Micronesia, Melanesia lan Polinesia ing 2013; Kepulauan Galapagos, Timur Jauh Rusia, Pesisir Kimberley, lan persimpangan Pass Northwest Passage pisanan ing 2014; lan Bangladesh ing taun 2017. Ing taun 2019, tamu Silversea bakal ngliwati Passage Northeast kaping pisanan, dene garis pelayaran bakal nglakokake Ekspedisi World Cruise pisanan ing taun 2021. Kepemimpinan tujuan Silversea ing wilayah sing luwih apik, kayata Mediterania lan Karibia, uga tetep kuwat lan adhedhasar pengalaman lelungan sing jero.

Saka mung siji kapal ing taun 1994, tamu Silversea saiki seneng armada sanga kapal mewah lan mewah - lan limang kapal tambahan lagi siyap. Sawise diluncurake Silver Cloud ing taun 1994, Silver Wind nambah kapasitas kapal pesiar ing 1995. Silver Shadow lan Silver Whisper diluncurake ing taun 2000 lan 2001. Silver Explorer, kapal kelas es pelayaran pertama, mbukak pengalaman ekspedisi ing saindenging jagad kanggo tamu wiwit taun 2008. Silver Spirit gabung karo armada ing taun 2009, disusul karo Silver Galapagos ing taun 2013 lan Silver Discoverer ing taun 2014. Kapal utama kapal pesiar, Silver Muse , diluncurake ing 2017 lan menehi inspirasi 'Musification' ing saindenging armada - perbaikan sistematis kapal Silversea, sing lagi aktif. Ing taun 2020, Silver Origin - kapal sing paling elegan sing nate nglayar ing Galapagos - lan Silver Moon bakal gabung karo armada, diikuti karo Silver Dawn ing taun 2021 lan sing pertama saka rong kapal Kelas Evolusi ing taun 2022.

Panganan apik saka saindenging jagad, omben-omben gratis ing saindhenging kapal, lan pelayan kanggo saben suite kalebu sawetara fasilitas mewah sing disenengi para tamu Silversea wiwit diluncurake jalur pelayaran ing taun 1994. Wiwit Royal Caribbean Cruises Ltd. akuisisi Silversea ing 2018, ikon mewah kasebut - lan liya-liyane - wis ditambah karo Project Invictus, rencana jangka panjang kanggo nambah lan ningkatake armada kapal Silversea: para tamu seneng sampanye sing adhem lan adhem ing suite nalika teka lan saindhenging kapal; kaviar berkelanjutan gratis, kasedhiya 24 jam saben dina; nawakake canapes, panganan laut, woh wohan beri, lan potongan steak sing diperkaya; lan dhaptar anggur sing luwih apik, sing wis kalebu penawaran gratis paling gedhe ing segara.

Silversea Cruises bangga bisa nyengkuyung swasana kaya kulawarga lan njupuk kesempatan mengeti kaping 25 kanggo ngakoni tamu lan kru sing paling setya, lan saben wong bisa nggayuh tonggak sejarah sing penting iki. Tamu Silversea sing paling setya wis nglumpukake luwih saka 2,300 dina Sail Venesia, sing meh nganti pitung taun suwene numpak kapal Silversea. Nalika diluncurake, Silversea diwiwiti mung karo 25 karyawan adhedhasar tanah ing Benteng Lauderdale; ing pungkasan taun 2018, ana 2,571 karyawan - kalebu kru kapal lan karyawan adhedhasar tanah ing kantor ing saindenging jagad.

"Aku rumangsa bangga banget nalika nimbang apa sing wis diraih sajrone 25 taun," ujare Manfredi Lefebvre, Ketua Eksekutif Silversea. "Saka mung siji kapal ing taun 1994 menyang armada sanga kapal sing paling ora limang teka, kita bakal enggal nyadari visi sing diwenehake bapakku nalika nggawa inovasi ing industri lan nggawe garis pelayaran. Aku matur nuwun banget marang para tamu sing setya, penasihat perjalanan, lan kru lan karyawan - dheweke wis bisa nggayuh prestasi gedhe iki. Kita terus-terusan ngupayakake nyurung wates lelungan; yakin manawa iki mung wiwitan. ”

"Aku gabung karo Silversea Cruises ing taun 1994 - meh 25 taun kepungkur - nalika perusahaan umure nem wulan lan mung duwe siji kapal. Aku wis tekan kene wiwit saiki, ”ujare Fernando Barroso de Oliveira, Duta Besar Ketua Silversea ing Masyarakat Venesia. “Aku krasa ning omah. Lan para tamu rumangsa padha - kita kulawarga. Kita pengin para tamu rumangsa minangka bagean saka sesuatu sing istimewa. Kapal kita adoh saka omah, amarga kita bisa nggawe swasana sing apik banget. Babagan tugas sing penting banget yaiku sosialisasi karo tamu lan aku duwe ikatan sing kuat. Nyatane, akeh tamu sing teka nginep karo kulawarga lan aku ing Portugal sajrone 25 taun kepungkur, lan aku tetep tinggal bareng. Saiki, nalika tamu teka ing dhuwur pesawat, dheweke takon apa ana anggota tim - wiwit saka bartender nganti para penunggu, pelayan, lan pramugari kolam renang - uga ana ing kapal, amarga warga kita padha penting karo tujuan sing dikunjungi. Kanggoku, gampang dingerteni kenapa Silversea istimewa kanggo akeh wong: grapyak, mewah, lan layanan. ”

"Aku ngerti Kapten ing Silversea lan dheweke nyedhaki aku. Saiki aku lagi rong puluh taun ing perusahaan kasebut, "ujare Kapten Alessandro Zanello, sing gabung karo Silversea Cruises ing taun 1999." Nalika semana, Silversea mung duwe loro armada kapal, nanging krasa ing pesawat beda karo jalur pelayaran liyane. . Ana rasa kulawarga sing kuwat - ing antarane para tamu lan kru; amarga kapal-kapal kasebut raket banget, mula ana interaksi sing luwih cedhak. Iki tetep ora owah nganti saiki. Aku sejatine ketemu karo bojoku babagan Silver Spirit ing taun 2009, mula aku menehi nilai sentimental sing gedhe kanggo perusahaan kasebut. Istimewa banget. Salah sawijining wayah paling bangga ing Silversea yaiku nalika dadi Kapten Silver Muse kanggo pelantikan ing taun 2017 - aku ora bakal lali prestasine iki. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.