Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Carlos Vogeler gabung karo Organisasi Pariwisata Anggur Global

Organisasi Pariwisata Anggur Global nggabungake sektor publik lan swasta kanggo menehi kontribusi kanggo pangembangan sosial tujuan pariwisata anggur

Print Friendly, PDF & Email

Mantan Direktur Eksekutif UNWTO Carlos Vogeler gabung karo Organisasi Pariwisata Anggur Global (GWTO) minangka Penasihat Senior. Ing surat pambuka kanggo kanca-kancane, lan saiki kanca-kancane, dheweke ujar, "Aku gabung karo proyek hebat iki kanggo kerja sama karo tim sing luar biasa saka wong sing komitmen kanggo mbantu tujuan pariwisata liwat pengembangan lan promosi pariwisata anggur. Aku nuduhake kabeh kesenengan saka proyek iki lan pengin menehi dhukungan kanggo promosi aktivitas Organisasi ing wilayah kerja masing-masing kanggo menehi nilai kanggo para anggota ".

Bebarengan karo Rafael Ansón (Presiden Kehormatan) lan José Antonio Vidal (CEO GWTO lan CEO Presiden Dewan Pimpinan), Carlos Vogeler bakal koordinasi tim Operasi - Direktur Regional, Direktur Departemen, lan Direktur Pengembangan Bisnis -, "kanthi tujuan ndhukung lan kerja sama kanggo nggayuh tujuane masing-masing lan umum, "ujare Penasihat Senior anyar.

"Kita kudu ndhisiki tugas sing apik lan tantangan kanggo mbangun lan mbentuk Organisasi. Kanthi nindakake iki, kita bakal ngembangake hubungan kelembagaan karo kabeh pemangku kepentingan, kalebu pamrentah nasional, regional, lan daerah, uga sektor swasta, ”pungkas Carlos Vogeler.

Kanggo bagean kasebut, José Antonio Vidal negesake manawa "kanthi janjian Carlos Vogeler, GWTO wis ngrampungake tim manajemen kanggo masing-masing bidang manajemen korporat utama".

Carlos Vogeler suwene rong taun kepungkur ing Menteri Pariwisata ing Oman sing nuwuhake Rencana Strategi Pariwisata Pamrentah. Sadurunge, dheweke nyekel jabatan Direktur Eksekutif lan Direktur Regional kanggo Amerika UNWTO, agensi khusus PBB kanggo pariwisata. Dheweke uga kapilih dadi Ketua Anggota Afiliasi UNWTO nalika makarya ing sektor swasta. Dheweke dadi profesor Ekonomi Bisnis ing Universitas Rey Juan Carlos ing Madrid. Mantan Wakil Presiden Eropa Barat lan Hubungan Institusi kanggo Grup Wyndham Worldwide lan Wakil Manajer Umum ing Pullmantur.

Print Friendly, PDF & Email