24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Berita Breaking Belgia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rusia Breaking News transportasi News Wire Plancongan

Brussels Airlines pindhah rute Moskow menyang bandara liyane

grafik mbukak
grafik mbukak
ditulis dening Dmytro Makarov

Minggu, tanggal 2 Juni dadi peluncuran penerbangan langsung saka Brussels menyang Bandara Sheremetyevo ing Moskow liwat Brussels Airlines. Brussels Airlines ujar ing sawijining pernyataan yen pindhah rute Moskow menyang Sheremetyevo amarga bandara kasebut minangka "salah sawijining pilihan utama turis perusahaan."

Babagan pamindhahan kasebut, Brussels Airlines ujar manawa Sheremetyevo minangka bandara sing apik amarga cedhak karo pusat Moskow.

Alexander Ponomarenko, Ketua Direksi Bandar Udara Internasional Sheremetyevo, ujar, "We are welcome to welcome Brussels Airlines to Sheremetyevo. Keputusan maskapai kanggo mindhah rute kasebut minangka bukti pembangunan infrastruktur sing wis ditindakake sajrone sawetara taun kepungkur ing SVO. Nalika terus ningkat lan ngembangake Sheremetyevo sesuai karo Rencana Pangembangan, kita ngarep-arep bisa nampa operator tambahan menyang Sheremetyevo. "

Sheremetyevo nyambut damel penerbangan Brussels Airlines kanthi pambuka kanthi seneng banget. Ing perayaan kaloro budaya kasebut, penumpang lan kru sing teka disambut dening Smurfs lan rombongan penari Rusia.

Acara penerbangan perdana dirawuhi dening Denis Pashkovsky, Wakil Direktur Jenderal, Kegiatan Komersial, Bandara Internasional Sheremetyevo; Anna Zakharenkova, Kepala Hubungan Masyarakat, Bandara Internasional Sheremetyevo; HE Jean-Arthur Regibeau, Duta Besar Luar Biasa lan Plenipotentiary Kerajaan Belgia menyang Rusia; wakil Kedutaan Besar Belgia; Oleg Prozorov, Direktur Umum Kamar Dagang Belgia-Luksemburg ing Rusia; lan Anton Melnikov, Wakil saka visit.brussels.

Penerbangan teka tepat waktu miturut jadwal.

Penerbangan saka Sheremetyevo menyang Brussels ing Brussels Airlines diwiwiti dina Senen, Kamis, Jumuah, lan Minggu ing jam 16.10. Wiwit tanggal 29 Juni, uga ana pesawat Sabtu menyang Brussels ing jam 19.40.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.