24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Olahraga Thailand Breaking News News Wire Plancongan

Dering tinju Thailand pertama ing hotel bintang lima Bangkok diumumake

Снимок-экрана-2019-06-04-в-8.19.30
Снимок-экрана-2019-06-04-в-8.19.30
ditulis dening Dmytro Makarov

Babagan popularitas global tinju Thailand (Muay Thai), The St. Regis Bangkok ngluncurake cincin tinju Thailand pertama ing hotel bintang lima Bangkok. Kanggo cocog karo debut, hotel kasebut uga ngluncurake program kesehatan sing kalebu pelatihan lan pengalaman bersantap, sing dikembangake dening ahli staf lan Chef Eksekutif Chris Miller.

"Tinju Thailand minangka olahraga nasional Thailand lan saya misuwur ing saindenging jagad. St. Regis Bangkok bangga nawakake tamu instruktur tinju Thailand, Boonsanong Borchae - Pelatih Jack - kanggo nyedhiyakake pengalaman latihan sing luwih dhuwur, "ujare Ibu Marta Martin, Manajer Hotel The St. Regis Bangkok. "Pelatih Jack uga pribadi nglatih para selebriti lokal lan duwe kaprigelan tinju Thailand luwih saka 15 taun."

Kanthi tradhisi, tinju Thailand dikenal minangka "Seni Wolung Limb" kanggo nggunakake tinju, sikut, dhengkul lan duri. Sajrone sesi khusus sing disesuaikan kanggo pamula liwat praktisi trampil, Pelatih Jack mulang tradhisi, ritual lan adat istiadat olahraga. Latihan fokus ing presisi lan keamanan nalika njamin rasa nyenyet ing tinju Thailand. Peralatan gratis diwenehake.

Dering kasebut dununge ana ing Pusat Kesejahteraan lantai 15 lan dirancang kanggo nyedhiyakake fungsi kanggo njaga keamanan lan keaslian, kanthi lantai empuk, tali lan sudhut. Sesi latihan $ 44 saben jam plus pajak kanggo tamu ing omah, utawa $ 63 kanggo wong sing ora duwe tamu.

Sawetara opsi tambahan ditawakake kanggo ningkatake kesehatan tamu kanthi umum:

Program Panganan Kesehatan Total: Konsultasi karo Chef Chris kanggo nggawe program panganan khusus kayata Muscle Builder, Refuel and Calorie Watch. Rega adhedhasar panganan sing dipilih.
Fit & Go ing ELEMIS Spa: Latihan F-EMS ing ELEMIS Spa nyedhiyakake latihan awak kanthi awak, bisa digunakake 350 otot kanthi bebarengan kanggo ngobong luwih saka 1,000 kalori sajrone 25 menit. Paket kasebut kalebu pijet 30 menit lan sesi F-EMS kanthi rega $ 78.

Babagan St. Regis Bangkok: Dumunung ing dalan Rajadamri sing prestisius, ing tengah kutha, The St. Regis Bangkok dununge ing koridor komersial utama kutha, ing antarane kantor perusahaan ing saindenging jagad, blanja mewah lan Taman Lumpini sing apik banget. St. Regis Bangkok nawakake 229 kamar tamu, kalebu 51 kamar, Penthouse Pamilik, omah 4-Kamar Tidur lan 53 unit omah kanthi Layanan St. Regis Butler sing misuwur sing menehi perhatian pribadi sing padha karo saben tamu kapan wae. Pengalaman Epicurean akeh banget ing The St. Regis Bangkok kanthi macem-macem papan makan lan bar kalebu VIU, sing duwe pemandangan sing luar biasa; Jojo, kanggo pengalaman kuliner Italia sing asli; Lounge, kanggo rapat sosial utawa rapat bisnis sing intim; Ruang Gambar, nawakake teh sore sing dirayakake; Bar St. Baris lan bar anggur Decanter. Desain apik, tampilan sing apik banget, perhatian kanthi tliti babagan detail lan layanan lan fasilitas St. Regis sing ora kompromi bakal njamin nginep ing alamat sing paling eksklusif ing Bangkok.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.