Warta Pecah Andorra Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Anggur & Roh

Dina Rosé Nasional: Ngrayakake karo Chicago Rosé

1-17
1-17
ditulis dening Dmytro Makarov

Latitude Beverage, perusahaan inovatif ing mburi merek anggur nasional kayata 90+ Cellar lan Lila Wines, nggawa pesta kasebut ing Chicago musim panas iki karo Celebrate Chicago Rosé, anggur edisi winates kanggo nyedhot kabeh musim.

Ngrameke Chicago Rosé digawe kanthi musim panas sing ditresnani Chicago, diwiwiti kanthi label sing apik banget kanthi warna-warni nampilake warna lan skyline ikon kutha kasebut. Anggur iki minangka campuran tradisional Prancis ing Grenache, Syrah, Cin assault lan Mourvedre saka Languedoc, Prancis. Asri, sumilir, garing lan woh kanthi aroma stroberi seger lan ceri abang. Masangake karo pizza sajian jero, hotdog gaya Chicago lan dina kesed santai ing sendhang.

"Chicago duwe papan khusus ing ati," ujare Kevin Mehra, CEO, Latitude Beverage. "Kita nampa sambutan tengah-tengah sing apik nalika ngembangake bisnis ngluwihi New England meh sepuluh taun kepungkur, nggawe Chicago minangka salah sawijining pasar sing pertama. Kaya Rosé tahunan ing pelayaran Banyu ing sacedhake Lake Michigan, anggur iki ngrayakake musim panas ing Chicago nalika kutha kasebut pancen mekar. ”

Ora mung ngrayakake Chicago Rosé sing bakal dinikmati karo wong Chicago, nanging uga bakal menehi mupangat kanggo masarakat lokal. Siji dolar saka saben botol sing didol bakal menyang Greater Chicago Food Depository, anggota saka Feeding America sing nyebarke panganan sing padha karo 159,000 panganan ing Cook County saben dina. Penjualan rosé musim iki diprakirake ngasilake udakara $ 10,000 kanggo The Food Depository.

"Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo mitra kaya 90+ Cellar sing mbantu kita nggawe Chicago luwih apik," ujare Kate Maehr, direktur eksekutif Greater Chicago Food Depository. "Dhukungan iki bisa dadi panganan sing sehat lan komunitas sing luwih bahagia kanggo kabeh."

Temokake Celebrate Chicago Rosé ing toko Mariano, uga akeh pengecer anggur ing wilayah Chicago. Anggur kasebut duwe SRP udakara $ 14.99 lan saiki pas kanggo Dina Nasional Rosé dina Setu, 8 Juni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.