Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis Amerika ditemokake tiwas ing hotel Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
sapasang-1
sapasang-1
ditulis dening editor

Pasangan Amerika saka Prince George's County ing Maryland sing plancongan ing Republik Dominika ditemokake mati ing kamar hotel. Miturut polisi, jisime Edward Nathael Holmes (63) lan Cynthis Ann Day (49) ditemokake ing resort Playa Nueva Romana ing San Pedro de Macrois.

Pasangan kasebut teka mung sawetara dina sadurunge dina Setu, 25 Mei, lan arep metu saka hotel ing Kamis, 30 Mei. Nalika ora kejawab wektu check-out, staf hotel mlebu kamar sawise ora ana sing mangsuli lawang lan ditemokake kalorone ora responsif. Staff kasebut banjur menehi kabar marang pihak berwenang.

Sanajan awak kasebut ora nuduhake tandha-tandha kekerasan, tiwas dheweke dianggep curiga, amarga Holmes wis ngeluh lara nalika Kamis, nanging nalika ana dokter teka mriksa dheweke, dheweke ora gelem golek praktisi. Pejabat berwenang ujar manawa ana sawetara botol obat sing digunakake kanggo ngobati tekanan darah tinggi ing kamar pasangan kasebut, nanging ora ditemokake obat liyane.

Penyebab kematian ditemtokake dening otopsi sing ditindakake ing Institut Ilmu Forensik Regional, ujare polisi. Saiki wis ditemtokake manawa pasangan kasebut tilar donya amarga gagal napas lan edema paru. Durung dingerteni kepiye pria lan wanita kasebut tiwas bebarengan. Pejabat ngenteni asil tes toksikologi lan histopatologi.

"Kita ngucapake sungkawa kanggo kulawarga amarga dheweke wis kelangan," ujare pejabat Negara Bagian AS. "We are kontak cedhak karo panguwasa lokal babagan penyelidikan babagan sebab kematian. Kita siyap nyedhiyakake kabeh pitulung konsulat sing cocog. Departemen Luar Negeri AS lan kedutaan lan konsulat kita ing luar negeri ora duwe tanggung jawab luwih gedhe tinimbang nglindhungi warga AS ing luar negeri. Amarga ngurmati kulawarga sajrone wektu kangelan iki, mula kita ora menehi komentar maneh. ”

Hotel kasebut ujar ing sawijining pernyataan yen "sedhih banget amarga kedadeyan kasebut."

Ing hotel liyane ing Republik Dominika, limang dina sadurunge tanggal 25 Mei, wanita Pennsylvania, Miranda Schaup-Werner (41), psikoterapis saka Allentown, Pennsylvania, sing lagi plancongan karo bojone tilar donya kanthi tiba-tiba ing kamare sawise ngombe saka kamar mini-bar.

Warta babagan kematian kasebut teka sawetara dina sawise wanita Delaware nggambarake kepiye dheweke diserang kanthi brutal dening wong lanang ing resort ing Punta Cana nem wulan kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.