24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Republik Dominika Fiji Breaking News Industri Hospitality News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Fiji lan Republik Dominika: Turis Amerika Sehat mati ing hotel resor

FIJi1
FIJi1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tambah Fiji menyang dhaptar saiki rong negara ing ngendi papat pengunjung Amerika sing sehat tilar donya sajrone seminggu kanthi kahanan misterius lan ora dingerteni. Apa matine Turis Amerika ing kamar hotel ing Fiji lan Republik Dominika? Apa kita ngatasi kebetulan sebab-sebab alamiah lan wektu, utawa ana hubungane utawa bisa uga ana gambaran sing luwih gedhe?

Apa pati iki bisa dadi wiwitane sing luwih gedhe? Apa ana penyebut umum, utawa uga serangan teror anyar? Departemen Pengendalian Penyakit AS saiki wis investigasi karo pejabat lokal ing Republik Dominika lan Fiji.

Penyakit misteri sing mateni pasangan Texas nalika preinan impen menyang Fiji terus mbingungake dokter ing dina Rebo nalika pejabat ing negara pulau Pasifik Selatan ujar manawa dheweke nolak influenza minangka sebab sing bisa ditindakake.

Pasangan kasebut ing plancongan impen menyang Fiji terus mbingungake dokter ing dina Rebo nalika pejabat ing negara pulau Pasifik Selatan Menteri Kesehatan ing Fiji ujar manawa penyelidikan babagan penyebab kematian isih ana lan dheweke isih durung duwe jawaban sing pasti babagan sebab mateni sing katon sehat pasangan.

Kangge, wanita Pennsylvania ambruk lan tilar donya ing Hotel Bahia Principe ing La Romana, Republik Dominika. David Paul, 37 taun, lan garwane, Michelle Paul, 35 taun, tilar donya rong dina suwene sawise nandhang penyakit kasar sing nyebabake muntah, diare, mati rasa tangan lan napas sithik ing Republik Dominika ing hotel sing cedhak.

Miranda Schaup-Werner, 41, lan garwane, Dan Werner, mriksa menyang Hotel Bahia Principe ing La Romana tanggal 25 Mei kanggo ngrayakake ulang taune kasalapan, nanging ing pungkasane, wanita Allentown kasebut wis tiwas.

Ing sawijining wektu, dheweke lungguh ana ing kana kanthi seneng esem lan njupuk gambar lan nalika mbesuk dheweke lara banget lan ngundang Dan lan dheweke ambruk.

Departemen Luar Negeri AS nganggep serius kahanan kasebut lan saiki nggatekake.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.