Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Investments News wong Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika sing mencorong, gelut, lan nyengkuyung ing Majelis Umum

Plancongan Pangarep-arep Proyek
atb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dukungan Dewan Pariwisata Afrika kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO

Print Friendly, PDF & Email

Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube dina iki nyetujoni Diri  Bisa Al Khalifa saka Bahrain kanggo jabatan Sekretaris Jenderal kanggo UNWTO.

Pemilihan UNWTO mbesuk bakal dianakake ing Madrid sajrone seminggu wiwit dina iki tanggal 18 Januari.

Ncube ngringkes prestasi organisasi iki ing taun 2020 nalika ngliwati wektu sing mokal.

Panyengkuyung Dr. Taleb Rifai pancen wis nulungi mbantu organisasi mlebu ing tahap anyar kanggo maju.

Pemimpin pariwisata kalebu VP Alain St. Ange saka Seychelles, kepala Komisi Dr. Walter Mzembi lan akeh liyane sing melu ing Majelis Umum pertama sing penting iki.

Ncube lan Juergen Steinmetz bakal njaluk pitulung karo telung direktur liyane sing ditambahake ing organisasi kasebut kanggo mbantu struktur sing dianyari kanggo ATB. Sutradara anyar kasebut bakal nglaporake menyang Majelis Umum nomer loro sing bakal diajak tanggal 2 April 2021, kanggo milih tim kepemimpinan permanen.

COVID-19 tetep dadi tantangan lan ancaman gedhe tenan. Project Hope, sing digawe dening Dr. Taleb Rifai, Dr. Peter Tarlow, Dr. Walter Mzembi lan Alain St. Ange karo para menteri pariwisata lan pimpinan level tinggi saka saindenging Afrika bakal terus nglawan mungsuh umum iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.