Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

S Hotels & Resorts nunjuk Manajer Umum kanggo resort anyar ing CROSSROADS Maldives

Pilih basa sampeyan
0a1a1a-2
0a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

S Hotels & Resorts ngumumake janjian saka rong manajer umum sing trampil lan berpengalaman kanggo loro resort anyar ing CROSSROADS Maldives, resort terpadu paling gedhe ing Samudera Hindia.

CROSSROADS, pangembangan sing tetep lestari diduweni dening Singha Estate Thailand, bakal nyakup sembilan pulau sing apik ing pinggir Emboodhoo Lagoon ing Atol Malé Selatan, telu ing antarané bakal digunakake minangka fase pisanan proyek sing kalebu loro resort lan The Marina @CROSSROADS, sawijining Area gaya urip 800 meter lan pantai mlaku-mlaku kanthi toko ritel, hiburan lan restoran.

Ahli perhotelan Swiss, Martin van der Reijden, ditunjuk dadi Manajer Umum SAii Lagoon Maldives, resor gaya urip sing digawe kanggo pasangan, kulawarga lan kanca-kanca kanggo nggoleki plancongan sing main. Dheweke uga Wakil Presiden Operasi Maladewa CROSSROADS.

Veteran industri hotel rong puluh taun Tolga Unan diangkat dadi General Manager Hard Rock Hotel Maldives, pos utama Maladewa pertama kanggo merek resor bertema musik sing misuwur ing saindenging jagad. Kaloro resort kelas loro dijadwalake nampani tamu pertamane ing musim panas 2019.

"CROSSROADS Maladewa ora mung resort terpadu liyane; iki minangka pangembangan anyar sing luar biasa sing bakal nemtokake maneh keramahan ing Maladewa lan kabeh wilayah Samudera Hindia. Kayane, kita butuh manajer umum sing bisa mikir ing njaba kothak lan nggawe pengalaman tamu sing ora bisa ditandingi. Martin van der Reijden lan Tolga Unan duwe katrampilan kasebut, "ujare Dirk De Cuyper, Kepala Petugas Perhotelan, S Hotels & Resorts.

"Kita ngarep-arep welcome tamu menyang SAii Lagoon Maldives lan Hard Rock Hotel Maldives ing pungkasan taun iki. Nalika saben resort bakal menehi pengalaman sing beda banget lan beda, dheweke duwe unsur tartamtu sing padha; kalorone duwe ruangan sing anget lan ngundang tamu sing bisa santai karo mangan, hiburan lan kegiatan sing apik. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo Martin lan Tolga nalika miwiti keramahan anyar ing Maladewa, "ujare.

Martin nggawa pengalaman 23 taun menyang SAii Lagoon Maldives, sing umume digunakake karo Hilton Worldwide, ngatur hotel ing Eropa lan Asia Pasifik. Dheweke uga wis ngenteni wektu ing sektor desain hotel lan ngatur resort mewah ing Maladewa kanthi Per Aquum lan LUX *. Paling anyar, Martin dadi Direktur lan Manajer Umum LUX * Atol Pria Utara.

Kanthi rong taun pengalaman, kalebu mantra karo Disney, Club Med lan Hilton ing AS lan Asia Pasifik, Tolga duwe ilmu komprehensif babagan industri perhotelan. Dheweke gabung karo Hard Rock Hotel Maldives sawise rong taun dadi Direktur Direktur Naked Retreats, perusahaan eko-resort sing berkembang ing Shanghai.

Kaloro pria kasebut saiki bakal nuntun kabeh fungsi ing resor masing-masing, selaras karo operasi berkelanjutan Malibus CROSSROADS. Fase siji saka resor terpadu bakal nampilake rong hotel gaya urip, SAii Lagoon Maldives lan Hard Rock Hotel Maldives, kalorone duwe akses langsung menyang fasilitas ekstensif ing The Marina @CROSSROADS. Iki kalebu marina 30 papan, Junior Beach Club lan Camp, Balai Acara CROSSROADS, Maldives Discovery Center, lan Marine Discovery Center - pusat lingkungan lan pendhidhikan.

SAii Lagoon Maldives minangka resor asli lan inspiratif sing bakal nduwe serangkaian kamar lan vila, kalebu villa kolam renang, ditambah lan restoran kelas internasional lan akses menyang olahraga banyu, kegiatan budaya, kebugaran ing Marina. Kangge Maldives Hard Rock Hotel, bakal nampilake 178 kamar, suite lan villa, ditambah pengalaman kulawarga lan konsep merek Hard Rock, kalebu Hard Rock Cafe, Rock Spa lan loro Rock Shops sing nampilake barang dagangan lan kenangan musik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov