Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Jetwing Symphony PLC bakal miwiti hotel butik kontemporer anyar ing Kandy

jetwing1
jetwing1
ditulis dening editor

Minangka bagean saka portofolio mewah, Jetwing Symphony PLC, cabang investasi Jetwing, bakal ngluncurake Galeri Jetwing Kandy ing kutha sejarah Kandy ing pungkasan taun iki.

Jembar 1.9 hektar, hotel kasebut bakal nduwe 26 kamar lan suite mewah mulai 52 sqm nganti 81 sqm kanthi layanan pelayan pribadi, fasilitas teladan lan desain elegan kanthi sentuhan lokal. Kamar sing wiyar kasebut bisa nyawang kali Mahaweli lan pegunungan sing amba lan kalebu balkon utawa teras sing terpencil sing nggawe privasi. Mangan bakal dadi petualangan gastronomi, kanthi tim berbakat nawakake menu sing apik sing diilhami dening pametumu lokal lan bahan-bahan sing paling seger.

"Minangka kerajaan kerajaan pungkasan ing negara kita, Kandy duwe crita akeh kanthi pinunjul budaya, agama lan arsitektur. Diluncurake ing tujuan sing unik kaya ngono, mesthi bakal nyengkuyung semangat Jetwing, sing terus-terusan nyipta pengalaman mewah kanggo para tamu supaya bisa mlebu budaya sing sugih. Kita ngarep-arep sambutan para wisatawan sing ngerti kanthi keramahan tradisional Korea Selatan sing sinonim karo merek Jetwing. ” ujare Hiran Cooray, Ketua, Jetwing Symphony PLC.

Hotel papat lantai kasebut dirancang kanthi kolaborasi karo perusahaan arsitektur terkenal, Philip Weeraratne Associates lan bakal dikelola dening Jetwing Hotels bebarengan karo 40 resort lan villa ing saindenging pulau. Bangunan kasebut digawe dening rong swiwi ing loro-lorone, disambungake karo "Galeri Walk" semi-publik sing khusus kanggo seni lan kerajinan Kandy. Saben elemen hotel kontemporer lan elegan iki wis dirancang kanthi apik kanggo nglengkapi lingkungan alam ing lokasi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.