24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Karibia Kerajaan: Pangowahan kebijakan perjalanan Kuba 'nyebabake tamu, operasi lan penghasilan'

0a1a-67
0a1a-67
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Royal Caribbean Cruises Ltd dina iki nyathet pangowahan kebijakan pamrentah AS babagan lelungan menyang Kuba lan nyedhiyakake sawetara pengaruh finansial.

Ing tanggal 4 Juni 2019, pamrentah AS ngumumake manawa lelungan resmi tanggal 5 Juni 2019 menyang Kuba miturut program People-to-People dibatalake lan lelungan menyang Kuba liwat kapal pesiar dilarang. Mula, wiwit tanggal 5 Juni, kapal pesiar ora diidini lelungan antarane AS lan Kuba maneh.

Perusahaan wis ngganti jadwal perjalanan kanggo tanggal 5 Juni lan 6 Juni lan nemtokake tujuan liya kanggo pelayaran mbesuk. Keprigelan utama perusahaan yaiku kanggo para tamu, lan perusahaan kerja bareng karo wong liya kanggo nawakake tujuan alternatif lan ganti rugi yen ora nyaman.

Perusahaan ngramal yen pengaruh finansial saka pangowahan peraturan iki yaiku nyuda EPS sing Diatur kanggo 2019 kanthi kisaran $ 0.25 dadi $ 0.35 per saham.

"Nalika pelayaran sing kena pengaruh mung pengaruh 3 persen saka kapasitas 2019, periode pemberitahuan sing cendhak banget kanggo tujuan panen sing dhuwur iki nambah pengaruh penghasilan," ujare Jason T. Liberty, wakil presiden eksekutif lan CFO. "Asile pangowahan kebijakan iki nggawe pengaruh jangka pendek kanggo tamu, operasi lan penghasilan; Untunge, kita duwe akeh tujuan alternatif lan apik sing bisa dipilih para tamu. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov