24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis News Warta Breaking Qatar Olahraga transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways mengeti pembukaan Piala Dunia FIFA Wanita Prancis 2019

0a1a-80
0a1a-80
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways, Mitra Resmi lan maskapai resmi FIFA, seneng banget lan diajeni kanggo melu partisipasi ing perayaan sing diantisipasi ing wengi pungkasan Piala Dunia Wanita FIFA Prancis 2019 ™.

Kalebu ing pirang-pirang kegiatan sing didhukung maskapai sadurunge pertandingan kaping pisanan ing antarane tuan rumah Prancis lan Republik Korea, yaiku Qatar Airways sing dirancang khusus ing Pengalaman Fan FIFA ing Paris, Lyon lan Nice. Penonton lan pendukung kabeh umur diundang kanggo melu kompetisi kiper virtual lan diwenehi kesempatan kanggo ndeleng sawetara pemain bal-balan gratis sing paling apik ing planet iki kanthi soundtrack klompok pemain drum kelas internasional sing apik tenan. Ngrayakake kick turnamen kasebut yaiku papat pemenang kontes media sosial Qatar Airways, mlayu karo kemitraan karo FIFA Fan Match, yaiku hadiah yaiku penerbangan Kelas Bisnis lan tiket pertandingan kanggo upacara pembukaan sing luar biasa.

Uga ana ing upacara pembukaan yaiku Jessica, pemain bal-balan wanita Brasil umur 17 taun, sing lelungan saka favela ing Rio de Janeiro, Brasil menyang Paris minangka crita pangarep-arep sing menehi inspirasi. Dheweke ora mung melu Pertandhingan Pembukaan, nanging uga Qatar Airways bakal nggawa dheweke menyang Doha kanggo ngunjungi ASPIRE lan Asosiasi Sepak Bola Wanita. Maskapai iki bakal syuting crita sing apik tenan iki lan diluncurake ing saluran media sosial.

Opening Match uga menehi tandha Bukak 360 Fan Cam sing nawakake kesempatan kanggo menang penerbangan Kelas Bisnis lan tiket tiket menyang Final Quarter.

Ngomentari komitmen maskapai kasebut kanggo FIFA World Cup Wanita Prancis Prancis 2019 ™, Kepala Eksekutif Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways diajeni kanggo ndhukung turnamen luar biasa iki. Bal-balan wanita tuwuh saka kekuwatan lan kita bangga bisa nggawe bagean cilik ing pangembangan kasebut kanthi dadi Mitra Resmi lan maskapai resmi FIFA. Kita pancen setya ndhukung game wanita lan aku ngajak kabeh penggemar sing lelungan menyang Prancis gabung karo kita kanggo ngrayakake katrampilan lan ketekunan sing dituduhake dening bintang olahraga sing luar biasa iki. Minangka maskapai, kita percaya marang kekuwatan olahraga kanggo nyawijikake masarakat, lan kita ngarep-arep bisa nggabungake para penggemar ing Prancis sajrone wulan ngarep kanggo nyekseni acara sing paling nyenengake ing tanggalan olahraga wanita ing taun 2019. ”

Ing wulan Mei maskapai kasebut nerbitake film kampanye pemasaran anyar sing ndhukung kompetisi kasebut, narik kawigaten para penggemar ing saindenging jagad sing bakal nonton turnamen kasebut uga ewonan wong sing lelungan menyang Prancis kanggo nyenengake timnas. Film inovatif kasebut nampilake ibu sing nyritakake putrine nalika turu. Minangka imajinasi, ing endi dheweke nggambarake tanah anyar sing apik tenan nalika bal-balan wanita mrentah, ing ngendi para pemain mrentah lan para penggemar saka pirang-pirang negara padha nglipur.

Ing pungkasan taun iki, kita ngerti manawa ibu lan anak wadon lagi numpak pesawat Qatar Airways menyang tujuan sing wis dijlentrehake: tanah sing ajaib, ing endi crita bal-balan wanita urip.

24 tim kualifikasi bakal saingan ing sangang kutha ing saindenging Prancis ing musim panas iki, kalebu Paris, sing bakal dadi tuan rumah Pertandingan Pembukaan, uga Reims, Valenciennes, Le Havre, Rennes, Grenoble, Montpellier, Nice lan Lyon, sing bakal dadi tuan rumah Semi-Final lan Final.

Sajrone kompetisi kasebut, bakal ana kegiatan sing disponsori Qatar Airways sing ditindakake ing saindenging Prancis uga Inggris lan Jerman sing menehi kesempatan marang para pendukung supaya bisa nuduhake rasa seneng kasebut.

Ing wulan Mei 2017, maskapai pemenang penghargaan kasebut ngumumake kesepakatan sponsor dhasar karo FIFA, sing dadi mitra resmi lan maskapai resmi FIFA nganti taun 2022. Kesepakatan kasebut uga Qatar Airways dadi Mitra Maskapai resmi ing taun 2019, 2020 , Edisi 2021 lan 2022 Piala Dunia Klub FIFA, Piala Dunia FIFA U-20, Piala Dunia FIFA U-17, Piala Dunia FIFA U-20 Wanita, Piala Dunia Wanita U-17 FIFA, FIFA Soccer Soccer World Piala, FIFA World Cup Futsal, FIFA eWorld Cup, lan FIFA Women World CupTM.

Kemitraan maskapai kasebut karo FIFA nggawe strategi sponsor sing ana karo klub olahraga utama ing saindenging jagad. Ing 2018 Qatar Airways mlebu perjanjian kemitraan limang taun karo tim bal-balan Jerman FC Bayern München AG, nggawe maskapai sing menang penghargaan dadi mitra platinum FC Bayern München nganti wulan Juni 2023. Maskapai iki uga bubar ngumumake perjanjian sponsor pirang-pirang taun karo bal-balan Italia klub AS Roma, sing bakal dadi Sponsor Jersey Resmi liwat musim 2020-21; lan karo klub bal-balan Argentina Boca Juniors, sing bakal dadi Sponsor Jersey Resmi liwat musim 2021-22.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov