24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Iran Breaking News Oman Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Maskapai maskapai anggaran SalamAir Muscat ke Tehran minangka tujuan penerbangan nomer loro menyang Iran

MCTTHR
MCTTHR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

SalamAir, maskapai penerbangan pertama Oman, ngluncurake penerbangan kaping pisanan menyang Teheran, Iran sing mabur Muscat- Tehran kaping telu seminggu

Iki minangka tujuan nomer telu sing ditambahake karo maskapai kasebut sajrone mung sebulan, sawise ngluncurake penerbangan menyang Riyadh lan Kuwait.

Tehran, ibukutha Iran minangka tujuan sing populer banget kanggo Muscat. Minangka tujuan nomer loro ing Iran kanggo SalamAir sawise Shiraz. Muscat- Shiraz minangka penerbangan sing misuwur banget kanggo maskapai kasebut.

A320 Neo anyar, kita bakal mabur saka Muscat menyang Tehran. Saliyane Teheran, Salam Air ngluncurake layanan kanggo Riyadh lan Kuwait karo Istanbul lan Trabzon ing Turki nalika ngrencanakake langsung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.