Airlines Airport Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

American Airlines tikel kaping pindho ing Santo Domingo

Pilih basa sampeyan
0a1a-88
0a1a-88
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perusahaan penerbangan paling gedhe ing donya, American Airlines, wis ngembangake jejak jaringan ing Republik Dominika, ngluncurake rong sambungan mingguan anyar menyang Santo Domingo saka hub ing Dallas / Fort Worth lan Charlotte Douglas ing AS. Asile, maskapai oneworld iki bakal tikel tikel langsung menyang Bandara Internasional Santo Domingo Las Américas saka rong tujuan dadi papat.

Duo rute anyar diwiwiti tanggal 8 Juni, lan kalorone bakal diterbitake saben minggune. Dioperasikake ing saindhenging taun, Amerika bakal mabur Setu nganggo A150 kursi 320 ing rute saka Charlotte Douglas. Layanan mangkat saka AS jam 18:00 lan tekan Las Américas jam 21:29. Penerbangan mangkat saka Santo Domingo jam 06:38 ing dina Minggu, sadurunge mlebu ing North Carolina jam 10:20. Kanggo pisanan dioperasikake minangka layanan musiman, sektor 1,965-mil saka Dallas / Fort Worth uga bakal diterbitake dina Setu nganti tanggal 17 Agustus. Penerbangan kasebut, nggunakake pesawat 160 kursi 737-800 operator, bakal ninggalake Texas jam 12:20, sadurunge mlebu ing Republik Dominika jam 17:50. Sektor bali nggunakake pesawat sing asale saka Miami sing bisa mangkat menyang Santo Domingo jam 13:50 dina sing padha, sadurunge mlebu maneh ing AS jam 17:39.

"Kita seneng banget amarga American Airlines milih nggedhekake operasional sing ana ing Bandara Internasional Santo Domingo Las Américas," ujare Alvaro Leite, CCO saka Aerodom. "Minangka asil pertumbuhan iki, Amerika bakal nggabungake jabatane minangka panyedhiya kursi nomer telu paling gedhe ing musim panas iki. Aku ngarep-arep bisa nggarap maskapai nalika mbukak akses menyang gerbang utama liyane, uga nggawe frekuensi minggon menyang Charlotte Douglas lan ngembangake tanggal sing ditawakake ing layanan musiman anyar menyang Dallas / Fort Worth. "

Oliver Bojos, Direktur American Airlines ing Republik Dominika, negesake manawa rute anyar lan frekuensi tambahan kasebut minangka tanggepan saka komitmen 44 taun sing digawe maskapai kasebut menyang negara kasebut lan para pelanggan lokal. "Dina iki, kita duwe tujuan liyane kajaba sing dituju kanthi tradisional dening penumpang Dominika. Kita wis ngerteni manawa pasar wis ganti, lan rute lan frekuensi kita kepengin nyukupi kebutuhan kasebut, "jarene Bojos.

Wong Amerika wis mabur kaping papat saben dina menyang Las Américas saka pusat Miami, uga nawakake layanan mingguan saka Philadelphia. Secara total, operator bakal ngoperasikake 31 frekuensi minggon saka bandara sajrone S19, lan kapasitas minggon meh 5,000 kursi. Dallas / Fort Worth lan Charlotte Douglas uga pusat penerbangan paling gedhe ing babagan kursi lan frekuensi mingguan, saengga para penumpang uga bisa nyambung menyang jaringan AS lan internasional internasional Amerika, uga nambah opsi perjalanan sing kasedhiya kanggo sing pengin teka lan saka Santo Domingo, lan pancen Republik Dominika.

Kanthi wiwitan layanan anyar kasebut saka Amerika, bandara Republik Dominika saiki duwe koneksi menyang 10 bandara AS sing dioperasikake limang maskapai, miturut data jadwal tanggal 18 Juni 2019. Sawise wiwitan penerbangan anyar iki, Santo Domingo bakal nawakake cedhak 30,000 kursi mingguan menyang AS lan frekuensi mingguan menyang negara kasebut bakal tekan 174. Minangka asil saka ekspansi iki, AS luwih kuat nguatake posisi nomer 1 saka 23 pasar negara sing bakal dilayani saka bandara kursus musim panas 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov