Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel News Blanja Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Taichung Shopping Festival mbukak lawang ing Taiwan lan nawakake hadiah gedhe

Pilih basa sampeyan
2483329-1
2483329-1
ditulis dening Dmytro Makarov

Kutha Taichung ngluncurake karnaval kaping pisanan - Festival Blanja Taichung 2019 - wiwit tanggal 10 Juli nganti 18 Agustus, nawakake diskon pengunjung, layanan gratis lan penghargaan penghargaan. Turis disambut kanggo ngunjungi lan toko ing Taichung nalika musim panas - lan nggawa hadiah utama ing omah.

Dhaptar hadiah kalebu omah gedhong sing regane luwih saka $ 10 yuta dolar AS (US $ 323,000), 5 mobil mewah kanthi saben regane udakara NT $ 1 yuta dolar (US $ 32,300), 6 kupon kanggo nginep gratis ing suite presiden ing hotel lokal, 6 motor listrik , lan hadiah liyane sing ora kaetung.

Sajrone festival suwene nem minggu, turis sing tuku barang regane paling kurang $ 500 dolar ing toko-toko kontrak ing Taichung bisa online kanggo ndhaptar gambar.

Fokus promosi turis beda kanggo saben minggu, kanthi kampanye babagan akomodasi, manisan, souvenir, layanan panganten, mode, lan panganan. Hadiah kasebut uga beda-beda saben minggu kanggo ngrangsang minat lelungan lan konsumen. Turis uga disaranake ndownload app kanggo game kasunyatan sing ditambahake kanggo nglumpukake poin kanthi imbalan hadiah ing toko sing dikontrak.

Biro Pariwisata lan Perjalanan Pamrentah Kota Taichung nganakake acara utama kanggo ngladeni para penyayang seni lan musik. Biro kasebut ndhesek para turis supaya tetep lungguh telung dina ing kutha kasebut kanggo ngrasakake Patung Patung lan Musik Musik Daan lan Festival Hot Springs Taichung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.