24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Guam LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ngrayakake wulan PRIDE: Gubernur wanita pertama Guam mlebu Sumpah PRIDE pisanan

Gubernur Guam
Gubernur Guam
ditulis dening editor

Ing sejarah pertama ing negara kasebut, Administrasi Leon Guerrero-Tenorio Guam nandatangani Ikrar PRIDE, bebarengan karo anggota kabinet, janji kanggo ndhukung lan njaga papan kerja sing aman lan lingkungan kerja kanggo kabeh karyawan.

"Kita minangka Administrasi pertamanya. Minangka Gubernur wanita Guam sing pertama, aku bangga banget yen Letnan Gubernur Joshua Tenorio, Letnan Gubernur Lu-gay pertama lan negara, dadi mitra, ”ujare Gubernur Lou Leon Guerrero. "Semangat kanggo ngawula komunitas lan kepinginan kanggo owah-owahan positif menehi inspirasi lan kudu dadi pangeling manawa orientasi seksual sampeyan ora netepake sampeyan lan aja nganti wedi nyebutake sapa sing dadi wong liya."

Saliyane ndhaptar Sumpah PRIDE pertama, Gubernur Leon Guerrero lan Letnan Gubernur Tenorio uga ngumumake wulan Juni minangka wulan PRIDE. Kegiatan wulan PRIDE diwiwiti kanthi Guam PRIDE 5k / 2k Run / Walk kaping pisanan ing tanggal 2 Juni, sing nglumpukake $ 2,000 kanggo Dana Beasiswa ISA LGBTQ ing Universitas Guam.

Anggota kabinet utawa perwakilane padha kumpul dina iki kanggo Ikrar LGBTQ PRIDE Administrasi Leon Guerrero-Tenorio, ditandatangani lan yakin manawa "kabeh karyawan LGBTQ kudu duwe kebebasan supaya aman, sehat lan katon." Administrasi Leon Guerrero-Tenorio luwih lanjut negesake manawa "Minangka Pemimpin Pamaréntah, kita janji bakal nggunakake swara lan pengaruh kanggo ndhukung visibilitas, keamanan, toleransi, katresnan, macem-macem lan kalebu."

"Nalika ngrayakake wulan PRIDE, ayo eling apa sing diarani bangga karo gay. Nalika ana wong sing ndhukung anggota komunitas LGBTQ karo acara PRIDE, luwih-luwih yen ora ngerti LGBTQ, tegese uga ora nggabungake klompok sing ora dipengaruhi - tegese padha bisa ndeleng lan ngerti nilai kemanusiaan wong, "ujare Letnan Gubernur Tenorio. "Aku uga pengin ngakoni salah sawijine inspirasi, Speaker Benjamin Cruz, pelacak jejak ing komunitas LGBTQ, sing dadi Hakim Kehakiman pertama ing Mahkamah Agung ing negara kasebut."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.