24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Los Angeles Rams John Johnson III, Pisa Tinoisamoa & Cheerleaders kanggo ngunjungi Hawaii tanggal 14-17 Juni

0a1a-105
0a1a-105
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sadurunge game preseason Los Angeles Rams nglawan Cowboys Dallas, Setu, 17 Agustus ing Aloha Stadion ing Honolulu, safety John Johnson III, legenda Rams Pisa Tinoisamoa, lan Rams Cheerleaders bakal ngunjungi Kepulauan kanggo terhubung karo penggemar, promosi game bal-balan lan nampilake pengalaman Hawaii sing hebat.

Kanggo promosi pariwisata ing Hawaii, Rams bakal nggawa bal-balan lan liyane menyang Kepulauan Hawaii musim panas iki. Ing ngisor iki minangka sawetara cara Rams bakal melu komunitas sing teka ing pertandingan preseason.

Cleats for Character with Pisa Tinoisamoa

Dina Jumuah, 14 Juni jam 10:00 AM HST, mantan pemain kelas Rams lan lulusan Universitas Hawaii, Pisa Tinoisamoa, bakal ngunjungi Sekolah Menengah Tinggi Farrington kanggo dadi tuan rumah sesi Cleats for Character kanthi program sepak bola sekolah kasebut. Minangka bagéan saka program iki, Rams bakal nyumbang cleat bal-balan sing dienggo para pemain Rams kanggo atlit siswa. Perwakilan Tinoisamoa lan Rams uga bakal nuntun para peserta diskusi babagan nilai-nilai karakter sing apik, pentinge nyetel target, lan katrampilan urip sing bisa dipindhah sing bisa dipikolehi liwat olahraga lan kerja tim.

7-ing-7 Kejuaraan Liwat & Big Man

Wiwit dina Jumuah, 14 Juni - Setu, 15 Juni ing Iolani School ing Honolulu, Rams bakal dadi Juara 7-on-7 Lulus & Pria Besar sing nampilake 300 atlit siswa saka wolung sekolah menengah umum ing Kepulauan Hawaii. Kejuaraan kasebut kalebu game main kolam renang, turnamen, stasiun skill lan kompetisi. Keselamatan John Johnson III lan Tinoisamoa bakal tampil ing saindhenging Kejuaraan kanggo ndhukung tim sekolah menengah lokal, menehi tips lan instruksi kanggo para peserta lan diskusi kelompok utama.

Los Angeles Rams Cheer Camp

Dina Setu, tanggal 15 Juni jam 8:30 HST, Rams Cheerleaders bakal dadi tuan rumah 300 pemuda (kelas K-12) kanggo Cheer Camp ing Iolani School ing Honolulu. Sajrone kemah, tukang nyoraki bakal nuntun para pemudha kanggo olahraga anget lan latihan uga rutinitas nari koreografer. Sawise sesi kasebut, Rams Cheerleaders bakal tampil kanggo para pemuda lan para penonton sing rawuh.

Rams Safety John Johnson III kanggo Melu Kegiatan Ikon Hawaii

Kanggo ngrampungake kunjungan ing dina Minggu, 16 Juni, John Johnson III bakal melu macem-macem kegiatan Hawaii klasik kayata pendampungan dayung ing Waikiki lan pengalaman kuliner interaktif sing nampilake masakan lokal lan koktail kerajinan nggunakake bahan-bahan musiman sing asli saka Kepulauan.

Dhukungan kanggo kunjungan Rams ing wulan Juni diwenehake dening Otoritas Pariwisata Hawaii kanthi kemitraan karo Hawaii Penginapan dan Asosiasi Pariwisata (HLTA) lan Biro Pengunjung lan Konvensi Hawaii (HVCB). HLTA kerja sama karo komunitas kasebut kanggo mesthekake yen 300 siswa saka wolung sekolah menengah ing saindenging negara bisa entuk paling entuk manfaat saka klinik akhir minggu lan HVCB ngupayakake manawa John Johnson III bisa seneng lan ngalami pengalaman ing pulau kasebut.

Pertandhingan praeason Rams-Cowboys dina Setu, 17 Agustus bakal dadi game pameran NFL pertama sing dimainake Aloha Stadion ing Oahu wiwit taun 1976. Kanggo luwih nyambung karo para penggemar ing Hawaii sajrone minggu sadurunge game kasebut, Rama bakal nggawa PLAY 60 Tour Pangkalan Militer menyang pulau-pulau, dadi anggota layanan aktif lan para veteran menyang latihan tim, bukak sekolah, dadi tuan rumah bal-balan lan klinik-klinik gayeng, lan melu ing festival komunitas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov