Airlines Airport Warta Breaking Travel China Breaking News News Filipina Breaking News transportasi News Wire Plancongan

Langsung penerbangan Shenzhen-Manila saka maskapai penerbangan murah Filipina

cebupacfiri
cebupacfiri
ditulis dening editor

Regane murah Philippines maskapai, Pacific Cebu, bakal miwiti penerbangan langsung antara Shenzen ing China lan Manila. Rute anyar kasebut selaras karo rencana operator kanggo nggedhekake jaringan rute ing Tiongkok kanggo nambah permintaan plancongan lan plancongan bisnis.

Shenzhen minangka tujuan kaping lima Pasifik Cebu ing daratan China lan dadi tujuan internasional maskapai kaping 27. Operator kasebut sadurunge ujar manawa arep ngambang ing Asia Lor, kalebu mbukak rute anyar sing signifikan lan kemungkinan tujuan anyar ing China.

Penerbangan ing antarane Shenzhen lan Manila bakal mbukak kaping 4 saben minggu - saben dina Selasa, Kamis, Setu lan Minggu, wiwit tanggal 2 Juli 2019.

Loro saka lalu lintas bisnis, Filipina dadi papan sing populer kanggo ngunjungi pasar plancongan metu sing signifikan ing China. Minangka tujuan tropis sing paling cedhak ing China, Filipina dadi populer ing kalangan turis Tionghoa sing kepengin preinan pantai. Saka ibukutha Filipina Manila, atusan tujuan pulau dadi penerbangan sing gampang nyambung liwat jaringan domestik paling gedhe ing Cebu Pacific.

Saiki, Cebu Pacific mabur kaping 23 saben minggu antarane Filipina lan daratan China, kanthi penerbangan langsung antara Shanghai, Manila lan Cebu; uga Manila lan Beijing, Guangzhou lan Xiamen. CEB uga mabur kaping 55 saben minggu ing antawisipun Hong Kong lan Manila, Cebu, Clark lan Iloilo lan 20 kaping saben minggu antawis Macau lan Manila, Clark lan Cebu. Operator kasebut uga mabur kaping 14 kaping seminggu ing antawisipun Manila lan Taipei.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.