Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Warta Breaking Maladewa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Tujuan Premier menang Operator Tur Mewah ing Maladewa ing World Travel Awards

maladewa
maladewa
ditulis dening editor

Premier Maldives minangka bagean saka merek Premier Destinasi menang Operator Tur Mewah Maladewa ing World Travel Awards 2019 - Upacara gala-karpet Afrika & Laut Samudra Hindia sing dianakake ing Mauritius tanggal 1 Juni 2019.

Destinasi Premier minangka perusahaan sing spesialisasine ing ritel mewah sing digawe khusus kanggo akomodasi lan penerbangan. Perusahaan mung nawakake hotel paling apik lan layanan klien kelas kapisan, sing dikirim dening karyawan profesional sing semangat babagan lelungan, babagan nggawe pengalaman utama. Kanthi diluncurake maneh merek ing 2018, perusahaan kasebut nduweni Maladewa lan saiki lagi siyap kanggo mbukak operasi ing Seychelles, Mauritius lan Sri Lanka.

Pariwisata sing Bertanggung jawab duwe pengaruh gedhe ing apa sing ditindakake perusahaan, kanggo menehi alam lan komunitas kanthi saben preinan sing dipesen. Perusahaan kasebut duwe macem-macem keanggotaan ing program berkelanjutan, lan promosi resort kanthi praktik berkelanjutan lan menehi sponsor macem-macem proyek kalebu sponsor Mahasiswa Pariwisata Muda Asia (PATA) Muda Pariwisata Muda (YTP) sponsor ing KTT PATA ing Cebu, Filipina. Perusahaan uga ngupayakake sertifikasi netral karbon.

Pendhiri Tujuan Perdana yaiku Abdulla Ghiyas, pengusaha enom saka Maladewa sing dijenengi PATA Face of the Future 2018 lan bubar dijenengi TTG Asia Antarane 45 Trendsetter ing Asia. Abdulla uga dadi anggota Eksekutif Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA) taun kepungkur lan rong jabatan dadi Presiden Asosiasi Agen Perjalanan lan Operator Tur (MATATO) Maldives. Abdulla uga melu dadi Direktur Liburan Maldives Inner, Ace Travels Maldives, Spence Maldives, Universal Aviation Maldives. Impenane Abdulla yaiku njupuk merek lokal menyang panggung internasional minangka crita sukses global.

World Travel Awards minangka acara gala bertaraf bintang sing dianggep "Oscar industri perhotelan," kaya kabukten ing upacara Afrika & Samudra Hindia sing dirayakake sawetara wengi kepungkur ing latar mburi Mauritius sing apik lan apik. Sajrone 26 taun, World Travel Awards dadi salah sawijining penghargaan industri prestisi paling bergengsi, menehi hadiah lan ngrayakake keunggulan ing sektor utama industri pariwisata lan perhotelan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.