Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Breaking Kuba Industri Hospitality Hak-hak manungsa Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

"We are wagol": MSC Cruises mbatalake Kuba saka itinerary MSC Armonia

0a1a-119
0a1a-119

MSC Cruises nganyari rute sing ana gandhengane karo pangowahan sing ditindakake dening pamrentah Trump ing peraturan AS-Kuba sing nyegah kabeh kapal pesiar saka Amerika Serikat menyang Kuba.

Manajemen Cruise MSC langsung ngganti itineraries sing wis dijadwal sadurunge sing kalebu persinggahan ing Havana nalika pelayaran MSC Armonia saiki ing 3 Juni saka Miami. Kapal kasebut nyatane ora duwe wewenang maneh kanggo nelpon pelabuhan ibukutha Kuba lan bisa uga mandheg suwe ing Cozumel, Meksiko, lan dina Minggu 9 Juni kapal kasebut nuli tekan Key West, Florida.

Tamu sing saiki mlebu lan agen perjalanan wis diwenehi informasi lan ditawakake: $ 400 saben kabin minangka kredit on-board. Yen durung rampung digunakake sajrone pelayaran, MSC bakal mbayar ganti bedane nalika mudhun saka kapal.

Kabeh lelungan tanah menyang Havana sing wis dituku sadurunge pelayaran, utawa kalebu ing tiket, kanthi otomatis bakal dibalekake menyang akun tamu ing papan kasebut. Kanggo pelayaran mbesuk, pelabuhan alternatif Key West ing Florida, Costa Maya ing Meksiko, George Town ing Kapuloan Cayman utawa Cozumel ing Meksiko, bakal ngganti Havana, dene turis liyane bakal tetep kaya sing direncanakake sadurunge.

Kanggo sing wis memesan salah sawijining pelayaran sing bakal teka ing MSC Armonia, perusahaan nawakake kemungkinan ganti kapal lan rencana perjalanan, tanpa biaya pembatalan, transfer biaya sing wis dibayar menyang pesenan anyar.

Gegayutan karo watesan perjalanan pamrentah Amerika Serikat menyang Kuba, Clia uga ditulis kanthi efek langsung, sing anggotane dipeksa, tanpa peringatan, kanggo ngilangi kabeh tujuan Kuba saka rencana sing nyata. Iki nyangkut meh 800 ewu pesenan penumpang sing saiki wis dijadwalake utawa wis ditindakake. Ketentuan kasebut nyatane nggawe pelayaran ilegal menyang Kuba saka Amerika Serikat, sing nganti wektu pemesanan jelas sah.

"Kita wagol yen pelayaran kasebut ora bakal tekan Kuba - ujare Adam Goldstein, presiden Asosiasi Internasional Cruise Lines - Iki minangka keputusan sing ora bisa dikendhaleni lan nuwun sewu kanggo kabeh tamu kapal lan wong-wong sing wis pesen itinerary dhewe-dhewe karo mampir ing pulau ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.