Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Republik Dominika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Apa Hard Rock Hotel Cafe iki alon-alon ngracuni para tamu?

hard-rock-punta-cana
hard-rock-punta-cana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sampeyan bisa uga ora aman nginep ing Hotel Hard Rock & Casino-Punta Cana. "We are too busy to respond," ujare juru wicoro saka Agensi Zimmerman, agensi PR sing nyewa Hotel Hard Rock, Inggris Raya ngandika eTurboNews.

Nalika nyoba nelpon Hotel Hard Rock, nomer telpon sing kasedhiya mung kanggo layanan pelanggan. Para agen kasebut nuduhake pratelan sing diterbitake dening Hard Rock Hotels. Nalika takon apa kita bisa entuk salinan, eTurboNews dikandhani yen ora bisa menehi salinan kaya ngono lan muga-muga wartawan kasebut dina sing apik sadurunge mbanting telpon ing kuping.

Ternyata, Hard Rock Hotel lan agensi PR Zimmermann kaget banget sawise dadi berita dina iki yen turis Amerika liyane tilar donya ing Republik Dominika, wektu iki nalika plancongan ing Hard Rock Hotel & Casino-Punta Cana.

Hotel Hard Resorts lan Hard Rock lagi krisis, lan perusahaan raksasa iki dadi ora bisu saiki, ora bisa menehi wangsulan kenapa turis California, Robert Well Wallace, tilar donya ing resor amarga keracunan panganan. Kedadeyan iki udakara sewulan bmula telung turis Amerika ditemokake wis tiwas ing resor pantai sing jejer. Katelu lara banjur seda sawise nuduhake gejala sing padha, miturut laporan ing The Washington Post. Pejabat pamrentah Dominika ngenteni laporan toksikologi, sing jarene bisa ditindakake udakara sebulan kanggo ngrampungake.

Saklawasé 70 turis nglaporake lara parah nalika plancongan ing Republik Dominika wiwit Maret, miturut situs web sing umume digunakake sing nglacak wabah penyakit sing ditrapake panganan. Luwih saka 45 wong kasebut ngidentifikasi dadi tamu ing Hard Rock Hotel & Casino-Punta Cana.

Iku mung saka 10 penyakit sing dilaporake ing negara kasebut ing kabeh taun 2018, miturut iwaspoisoned.com. Ing wulan Juni wae, 52 turis nglaporake gejala muntah, diare, lan demam.

Iki minangka buku harian saka tamu sing nginep ing Hard Rock Hotel & Casino-Punta Cana wiwit tanggal 29 Maret taun iki.

"Dina 1 (teka): Ditembak Tequila saka mini bar ing kamarku
Gejala- Diare entheng.
Nedha bengi ing Buffet: cukup manawa jackku & coke ana atap.
Gejala: ditinggalake kanthi buzz awak

Dina 2: Nedha bengi ing Ciao
Gejala: mual, diare terus.

Dina 3: Sarapan ing Ciao. Nedha bengi ing Isla.
Gejala tambah.

Dina 4: Nedha bengi ing Ipanema.
Gejala luwih maju.

Dina 5: Gejala diare, adhem, lan demam sedina muput.
Nedha bengi ing Los Gallos. (ora mangan tenan)
Mual nemen.

Dina 6: demam lunga nanging mual lan diare terus.
Nedha bengi ing Torro.

Dina 7: Nedha bengi ing Zen
Dina 8 (budhal) Gejala sing paling ala.
Dina 8-10 diare ekstrim. Mriyang, lan adhem.
Dina 11-13: Titik sing dikembangake ing tangan lan sikil kita. (Cacing sikil ing sikil sing dakweruhi wiwit tuwuh nalika lelungan.) Sakit tenggorokan. Reaksi alergi marang jeruk.

Nganti pertengahan April, mula aku ora krasa maneh. Ora yakin apa sing nyebabake gejala kasebut. Ing sawetara titik, kita ganti minuman campuran menyang bir amarga ngira es kasebut ing omben-omben sing nggawe kita lara. Uga, ora yakin apa jinis bau sing bakal ditutupi ing restoran / blanja amarga cukup kanggo muntah. Hard Rock Resort iki butuh investigasi serius. ”

Iki minangka laporan aktif sing ditampa saka turis sing tetep ing resort ing Republik Dominika.

Tamu liyane sing dina iki dikirim:

"Aku bali saka Republik Dominika 2 dina lan lara parah, disimpen ing rumah sakit sedina muput lan diwenehi cairan lan antibiotik, demam panas, lara 2 minggu, aku lara, wiwit 2 dina sawise bali omah Aku nginep ing Istana Riu Navarro, aku uga tuku barang ing bandara. ”

Luwih akeh postingan sing ditampa dina iki.

"Tenggorokan saya lara, lan pacarku uga wis diare kasar wiwit nginep ing kene. Anggota partai liyane sing lara uga wis lara sawetara dina kepungkur. ”

Mikir iku Ipanema ing watu atos, Malem sore. Bojoku lapor ora kepenak. Dina kaping telu demam lan mutah ”

Umpan balik liyane: "Suwene nginep tanggal 5 / 27-5 / 31 2019, Deposit $ 3000 ing Bavaro, aku ora ngerti panganan asale. Wengi kapisan. We mangan japanese, sing nomer loro yaiku isla, ipanema ing wengi loro, Isla wengi kaping 3 - banjur aku ing rumah sakit. Bisa mulih menyang negara bagian lan langsung menyang rumah sakit nembe wingi. Ana tamu hotel rock hard liyane, ER. 3 wong liya ing klompok kita uga lara. "

 

Ana akeh crita sing padha lan Hotel Hard Rock tetep sepi banget.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.