Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ghana Tetep Aman: Tim Respon Cepet Dewan Pariwisata Afrika nawakake pitulung

Layar-Shot-2019-06-11-at-11.09.05
Layar-Shot-2019-06-11-at-11.09.05
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ghana tetep bijaksana, keamanan tetep waspada miturut pratelan sing diterbitake Kojo Oppong Nkrumah, Menteri Informasi kanggo Republik Ghana. Iki minangka tanggepan serangan sing nggegirisi karo rong wanita Kanada sing lagi enom nalika metu saka taksi ing njaba klub golf ing Ghana. Warga Kanada ora bisa dianggep turis, nanging sukarelawan ing sawijining proyek ing Ghana, lan isih ilang seminggu mengko lan petugas kedutaan Kanada karo polisi lokal nindakake kabeh cara kanggo nemokake.

Pejabat Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) sing didhukung dening petugas polisi bersenjata wis nyerang lan nutup hotel ing Kumasi (udakara 200km saka Ghana) ing endi loro sukarelawan Kanada sing diculik kasebut tetep sadurunge penculikan kasebut.

Miturut pejabat GTA, hotel sing ora duwe jeneng ing Ahodwo cedhak Taman Golf iki dioperasikake tanpa lisensi lan ora duwe sistem keamanan standar kalebu kamera CCTV sing ana kahanan sing nggawe klien ngalami serangan kabeh.

Wartawan Abusua FM Akwasi Bodua sing nglaporake latihan kasebut nglaporake manawa hotel kasebut ora ana jeneng sing ditulis ing gedung kasebut utawa nduwe papan tandha lan wis sepi banget nalika tim kasebut teka.

Telusuri pemilik hotel lagi ditindakake.

Kangge, Kanada nambah level saran perjalanan kanggo Negara Afrika Kulon iki. Ghana duwe industri lelungan lan pariwisata sing akeh.

Menteri kasebut ing pernyataan kasebut terus ujar: "Penculikan kasebut nyebabake rasa wedi penculikan gaya copycat saka Nigeria lan nuwuhake peringatan babagan tindak kriminal yen pasukan keamanan ora nyandhet geng sing tanggung jawab.

Pejabat Keamanan Nasional nganakake rapat ing dina Senin ing Omah Jubilee ing Accra. Rapat kasebut kanggo mriksa penasihat perjalanan babagan Ghana lan laporan intelijen babagan kahanan keamanan Ghana

Rapat kasebut nyimpulake yen ora ana intelijen sing bisa ditindakake utawa uga ana ancaman kanggo Ghana. Profil keamanan lan risiko Ghana tetep ora owah sanajan ana kedadeyan ing wilayah kasebut.

Aparat keamanan negara kasebut terus diolah maneh lan waspada kanggo ngatasi ancaman keamanan utama ing wilayah kasebut. Wong-wong Ghana, warga asing, lan pengunjung disaranake terus nindakake cara urip sing normal tanpa prestasi, nanging uga didorong supaya eling karo keamanan kaya biasane. Pengunjung potensial uga menehi saran supaya padha karo yuridiksi sisih kulon, insiden tindak pidana sing terisolasi kudune ora ngrusak keamanan umum lan keramahan sing wis misuwur Ghana. ”

The Dewan Pariwisata Afrika nawakake pitulung liwat tim respon cepet ing pimpinan Dr. Peter Tarlow, sing ditunjuk dening ATB dadi tahli keamanan tur keamanan ahli waris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.