Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Warga Kanada ditulungi SWAT lan aman sawise diculik ing Ghana

Pilih basa sampeyan
Polisi-SWAT
Polisi-SWAT
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Operasi Keamanan Nasional ing Ghana ngrampungake operasi sing sukses nylametake loro wanita Kanada sing bubar diculik ing Wilayah Ashanti. Operasi kasebut ditindakake ing wayah esuk Rebo miturut pratelan resmi dening Menteri Informasi Ghana.

Rincian operasi lan upaya sing ditindakake kanggo mesthekake insiden sing padha bisa dirampungake bakal kasedhiya ing dina Rebo awan ing konferensi pers sing bakal teka.

Pamrentah Ghana terus nyengkuyung media lan komentator supaya waspada ing komentar umum babagan masalah keamanan supaya ora kompromi operasi liyane sing gegandhengan.

Warga lan wisatawan uga yakin manawa Ghana tetep aman kanggo pengunjung.

Media lokal nglaporake penyelamatan kasebut ana ing Sawaba, pinggiran Kumasi dening tim gabungan SWAT polisi lan Kegiatan Keamanan Nasional. Ditumpukake manawa driver kendharaan sing digunakake kanggo penculikan sing mekanik lan siji wong liyane wis dicekel lan ngewangi agensi keamanan kanggo ngrampungake identitas liyane.

Kaloro korban Kanada aman miturut sumber warta lokal. eTN dilaporake babagan penculikan sadurunge today.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.