24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Baros jenenge “Resor Romantis Paling Samudra Hindia” kaping pitu

0a1a-126
0a1a-126
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Baros, Resor pulau butik duweke Maldivian, dianugerahi minangka "Resor Romantis Paling Samudra Hindia" kanggo taun kaping pitu ing upacara Penghargaan Travel Dunia kaping 26 sing digelar bubar ing Mauritius.

Madeg ing taun 1993, World Travel Awards diakoni sacara global minangka ciri utama kaunggulan industri. Serangkaian upacara gala regional dianakake kanggo ngakoni bedane ing saben bawana, lan pungkasane dadi Grand Final ing pungkasan taun. Baros dipilih dening para pamilih sing kalebu profesional industri lan plancongan ing saindenging jagad.

"Pengakuan iki minangka" Resor Romantis Paling Samudra Hindia "ing taun kaping pitu iki minangka pakurmatan sing gedhe lan kita matur nuwun banget amarga kapercayan saka kanca ing industri lan para tamu, Manajer Baros Maldives. "Iki menehi motivasi supaya kita tetep bisa njangkepi pangarep-arep para tamu lan ningkatake warisan Baros kanggo menehi pengalaman pribadi kanthi kemewahan intim lan kanthi ati-ati."

Identitas Baros sing apik ditrapake terus ditingkatake lan disempurnakake sajrone 45 taun keramahan. Pulo bijou iki dirancang kanthi konsep sing nyenengake lan intim sing njamin wektu sing apik ing keanggunan lan harmoni kanggo pasangan, bulan madu, utawa tamu sing ngrayakake ikatan sing migunani karo wong sing dikasihi.

Upacara pembaharuan sumpah ing pantai, plancongan srengenge surya Nooma, dhoni tradisional pulau kasebut, mangan pribadi ing pinggir pasir utawa ing Piano Deck sing ana ing laguna pulau kasebut, minangka sawetara pengalaman romantis ing Baros sing bisa ditikmati para pasangan.

Baros minangka pulau tropis bijou, sing kasusun saka 75 villa individu sing ana ing pinggir pantai utawa ing pinggir pantai, akeh sing duwe kolam; siji Residence Baros; lan loro Suite Baros gedhe sing duwe ruang pribadi lan kolam renang karo Jacuzzi, diwenehi godhong godhong-godhongan subur lan diwenehake kanthi layanan sak jam. Ana telung restoran kelas gourmet, loro bar, spa, kolam renang tanpa wates, jalur alam lan ekspedisi nyilem. Baros, minangka papan tujuan romansa, dununge mung 25 menit kanthi boat speed resor saka Bandara Internasional Maldives.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov