Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata partisipasi: Asosiasi Greeters Internasional digawe ing Brussels

0a1a-128
0a1a-128
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Salam yaiku wong lokal sing menehi turis wawasan sing ora biasa, asli lan pribadi babagan kutha utawa lingkungane, kanthi cara sing grapyak lan grapyak. Ide iki minangka conto sing sampurna saka tren pariwisata alternatif, sing dadi panjaluk para turis sing golek pengalaman sing luwih asli. Iki minangka pariwisata partisipasi, kendaraan kanggo pembangunan kutha lan landhesan tuwuhing turis ing wiwitan abad kaping 21.

Jaringan Global Greeter duwe luwih saka 140 anggota ing kabeh 4 pojokan jagad. Brussels bisa gumunggung dadi salah sawijining 6 tujuan Global Greeter sing ngalami kunjungan sing paling gedhe, uga Paris, New York, Chicago, Brisbane lan Hamburg.

Dina iki, Brussels Greeters lan visit.brussels seneng ngumumake nggawe Asosiasi Greeter Internasional (IGA). Jaringan Brussels Greeters minangka layanan pariwisata partisipasi gratis, sing gumantung karo kerja sukarela lan semangat masarakat Brussels. Dikoordinasi dening visit.brussels, misi kanggo nampani lan mbantu para pengunjung nemokake kutha kasebut. Penciptaan IGA ing Brussels negesake posisi internasional ibukutha lan luwih ningkatake pendekatan aktif kanggo kemitraan lokal.

Visit.brussels (lan Salam Brussels), CDT Pas-de-Calais, Hamburg Greeters, Cicerones of Buenos Aires, Paris Greeters lan Choose Chicago minangka anggota pendiri, sing bakal enggal nggabungake 140 jaringan sing ana. Jaringan global dijangka bakal tuwuh 5% ing rong taun ngarep.

Brussels, ibukutha asosiasi internasional, kanthi luwih saka 2,300 adhedhasar kutha, wiwit saiki, uga bakal dadi pemimpin pariwisata partisipatif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov