24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pameran Internasional Hunting lan Equestrian Abu Dhabi siyap diluncurake

0a1a-129
0a1a-129
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Komite Pengatur Tinggi Pameran Internasional Hunting and Equestrian Pameran Internasional Abu Dhabi (ADIHEX) ngrampungake formulir lan konten pameran edhisi 2019, sing bakal dianakake ing sangisore Hakim Syeikh Hamdan bin Zayed Al Nahyan, Wakil Penguasa ing Al Wilayah Dhafra lan Ketua Klub Falconers Emirat. Pameran kasebut bakal dianakake wiwit tanggal 27 nganti 31 Agustus ing Pusat Pameran Nasional Abu Dhabi (ADNEC) lan dianggep dadi pameran konservasi berburu, berkuda lan warisan sing paling populer.

Panitia Pangaturan mutusake pameran iki kanggo nduwe tema Sustainable Hunting. Pameran kasebut bakal dianakake ing wiwitan taun iki dadi sadurunge musim moro falconry lan bakal ana fasilitas ing pameran kasebut ing ngendi warga negara UEA bisa tuku senjata moro saka perusahaan senjata paling apik lan paling gedhe.

Yang Mulia Majid Al Mansoori, Ketua Komite Organisasi Tinggi pameran kasebut ujar, "Edisi edisi 2019 bakal unik, sugih lan nyenengake, utamane kanthi dhukungan tanpa wates saka pimpinan UE saka Dhuwur Dhuwur Syekh Khalifa bin Zayed Al Nahyan Presiden saka UEA, Yang Mulia Syekh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Pangeran Mahkota Abu Dhabi lan Wakil Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata UEA lan ing sangisoré pangayoman saka Syekh Hamdan bin Zayed Al Nahyan, Perwakilan Panguwasa ing Wilayah Al Dhafra lan Ketua Klub Falconers Emirat. Kita wis nggarap edhisi pameran lan mromosikake program kanggo makili arah kepemimpinan sing wicaksana lan selaras karo target Taun Toleransi sing dianggep minangka titik fokus gaweyan. Kita uga wis ngrancang program pameran kanthi inovatif lan ilmiah. ”

Dheweke nambah, "Pameran kasebut minangka festival budaya lan budaya ing donya sing nyawiji para penyayang mburu lan berkuda, konservasi warisan lan perlindungan lingkungan. Iki minangka tambahan fokus ing masalah lingkungan, konservasi satwa, ningkatake kesadaran babagan praktik mburu berkelanjutan, segawon falconry lan saluki. Kita uga wis menehi perhatian khusus kanggo motivasi masarakat supaya melu nglindhungi kewan lan kesejahteraan. Pameran taun iki bakal nyaksi partisipasi utama perusahaan lokal, Arab lan internasional ing bidang olahraga outdoor lan plancongan, falconry lan sektor kelautan, industri senjata berburu, industri tradisional, lembaga perlindungan lingkungan lan pelestarian warisan. Kabeh mau ana ing sak papan kanggo ijol-ijolan ilmu lan pengalaman lan forging transaksi bisnis. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov