Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Teknologi transportasi News Wire Plancongan

Airbus kanggo melu pameran Kritik Komunikasi Donya, Kuala Lumpur

Pilih basa sampeyan
0a1a-139
0a1a-139
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airbus bakal nampilake pangembangan komunikasi generasi sabanjure kanggo panggunaan misi lan kritis bisnis ing Critical Communications World (CCW) 2019, sing kedadeyan ing Kuala Lumpur saka 18 nganti 20 Juni.

Taun iki, ora kurang saka enem papan demo khas bakal ana ing stan Airbus ing pusat pameran MITEC ing Kuala Lumpur. Sorotan digawe ing macem-macem pangembangan Airbus anyar sing dirancang kanggo njamin layanan kritis misi lan kesadaran kahanan sing luwih apik. MXLINK, pelopor SMVNO layanan ing Meksiko lan Amerika Latin - resmi diluncurake ing wiwitan Mei ing Mexico City - minangka conto layanan lan solusi sing apik sing diajokake Airbus, sing bisa nambah efisiensi operasional kanggo pangguna pungkasan.

Proyek anyar sing nglibatake piranti lan jaringan hibrida uga bakal dadi salah sawijining topik utama Airbus sajrone Jagad Komunikasi Kritik taun iki. Sing paling penting yaiku Dabat Hybrid Roaming, solusi pangembangan pionir sing ngidini pangguna bisa ngalih ing antarane Tetra lan LTE kanthi lancar, nggunakake Tactilon Dabat sing kondhang, smartphone lan piranti Tetra dadi siji. Digabungake karo solusi Tactilon Agnet, Dabat Hybrid Roaming ngluwihi lan ngamanake jangkoan jaringan Tetra amarga fitur switchover otomatis sing ngidini ngalih menyang jaringan LTE nalika jangkoan Tetra arang banget. Mula operasi keamanan masarakat didhukung banget lan mupangat komunikasi hibrida dimaksimalake. Solusi iki minangka sing pertama banget ing pasar lan janji bakal nggampangake lan ningkatake pengalaman pangguna pungkasan.

Kajaba iku, terminal TH9, saiki kasedhiya kanthi frekuensi 800 MHz, sing diadaptasi karo pasar Tiongkok, uga bakal ditampilake bebarengan karo aksesoris lan pangembangan paling anyar ing terminal.

Kajaba iku, ekosistem aplikasi Airbus sing berkembang pesat uga dadi agenda. Kanthi tekane mitra anyar kanthi solusi aplikasi aman sing canggih kanggo pangguna pungkasan saka industri misi kritis lan kritis bisnis, ekosistem aplikasi terus berkembang. Mula, program pangembang aplikasi Airbus, SmarTWISP, uga nduwe aplikasi Intelijen, Biometrik, lan streaming video canggih sing bakal dituduhake. Kasedhiya liwat solusi Tactilon Agnet, platform aplikasi profesional sing gedhe kanggo manajemen misi.

Perwakilan Airbus uga bakal nuduhake ilmu lan melu telung konferensi, limang masterclass, lan papat diskusi panel sajrone telung dina. Topik utama sing disorot dening pungkasan yaiku: Teknologi Intelijen Ponggawa ing bidang komunikasi kritis, keamanan ing jaringan lan terminal kritis misi, model jaringan hibrida, lan aplikasi mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov