Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pengumuman Pers Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Jamaika nyebutake Sandal Resorts minangka warga korporat sing apik

Pilih basa sampeyan
0a1a-150
0a1a-150
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett ngucapake Sandal Resorts minangka conto utama perusahaan pribumi ing sektor pariwisata sing njupuk Tanggung jawab Sosial Perusahaan (CSR) ing tingkat anyar, njamin pengaruh positif pariwisata tekan kabeh sudhut komunitas kita. Menteri kasebut pidato ing New York City, Selasa, 11 Juni 2019 minangka bagean saka Forum Forum Pemimpin Amerika Pariwisata & Pariwisata (WTTC) Amerika Utara: Saka Nindakake CSR nganti CSR.

Pak Bartlett nyathet manawa ana upaya kanggo ngowahi persepsi manawa sektor pariwisata uga fokus marang minat ekonomi sing sithik lan ora duwe kalbu sosial, para pemangku kepentingan kayata Sandals Resorts wis dadi pimpinan lan kerja bareng karo komunitas sekitar hotel sing patang puluh taun. "Kanggo ngencengake lan nguatake pengaruh kasebut, Sandals ngluncurake Yayasan sawetara sepuluh taun kepungkur kanggo nggedhekake pangaruh kasebut lan dina iki regane program CSR ing saindenging Karibia luwih saka US $ 58 yuta, sing nyebabake luwih saka 850,000 jiwa masarakat," ujare Menteri Pariwisata.

Menteri Bartlett percaya manawa jaringan hotel sing diduweni lokal ora mung nindakake CSR nanging dadi CSR. "Sandal nuduhake crita Karibia, budaya, warisan, perjuangan lan ketahanan masarakat kanggo saben wong ing wilayah iki, nyengkuyung menehi sumbangan dhuwit lan hadiah, menehi kesempatan sukarelawan strategis nalika plancongan liwat Paket- program Tujuan lan Maca Plancongan, "ujare Menteri.

Sajrone ujar kasebut, Menteri Pariwisata ngupayakake nyorot sawetara proyek berkelanjutan kanthi hubungan langsung karo industri sing fokus ing Sandal Resorts. Antarane, Proyek Artisan, kemitraan karo Bank Pembangunan Jamaika liwat Dana Bank Dunia kanggo nganyari kesiapan pasar para pemasok tukang lokal, nggawe kapasitas ora mung kanggo pasar lokal, nanging uga kanggo pasar internasional.

Wilayah kritis liyane kanggo Sandal Resorts yaiku lingkungan. "Yayasan Sandal lan Sandal tetep prioritas lingkungane amarga kabeh hotel dadi Earth Check Certified, supaya tamu lan anggota tim nindakake praktik paling apik kanggo mesthekake kabeh wong bisa kerja sama kanggo nglindhungi sumber daya alam Karibia," ujare Bartlett.

Nalika nyebutake Sandals Resorts minangka studi kasus CSR, dheweke muji luhur kanggo Yayasan lan tim eksekutif sing prakiraan bakal nglampahi US $ 1.5 yuta saben taun kanggo pendhidhikan, kelestarian lingkungan, lan program sing didorong komunitas ing kabeh pulau.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov