24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Car Rental Jerman Breaking News News Swiss Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Maskapai Lufthansa Group nyambut tamu luwih saka 13 yuta penumpang ing Mei 2019

0a1a-151
0a1a-151
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing wulan Mei 2019, maskapai Grup Lufthansa nyambut tamu udakara 13.2 yuta penumpang. Iki nuduhake kenaikan 2.8 persen dibandhingake wulan taun sadurunge. Kilogram kursi sing kasedhiya munggah 3.5 persen tinimbang taun sadurunge, ing wektu sing padha, penjualan mundhak 5.7 persen. Kajaba dibandhingake karo Mei 2018, faktor mbukak kursi tambah 1.7 poin persentase dadi 81.1 persen.

Kapasitas kargo tambah 7.3 persen taun-taun, dene penjualan kargo mundhak 2.5 persen ing istilah ton-kilometer kanthi penghasilan. Asile, faktor muatan Kargo nuduhake pengurangan sing cocog, mudhun 2.9 poin persentase dadi 61.3 persen.

Network Airlines kanthi udakara 9.7 yuta penumpang

Network Airlines kalebu Lufthansa German Airlines, SWISS lan Austrian Airlines nggawa udakara 9.7 yuta penumpang ing wulan Mei - 5 persen luwih saka ing taun sadurunge. Dibandhingake taun sadurunge, kilometer kursi sing kasedhiya tambah 5.1 persen ing wulan Mei. Volume penjualan nganti 8 persen sajrone periode sing padha, kanthi faktor beban kursi tambah 2.2 poin dadi 81.4 persen.

Wutah penumpang sing paling kuwat lan nambah penawaran ing Munich

Ing wulan Mei, tuwuhing penumpang sing kuwat saka maskapai jaringan kacathet ing hub Lufthansa ing Munich kanthi 7.1 persen. Jumlah penumpang mundhak 4.4 persen ing Wina, 3.6 persen ing Zurich lan 2.1 persen ing Frankfurt. Tawaran sing ndasari uga mundhak umume ing Munich nganti 9.1 persen. Ing Zurich mundhak 7.3 persen, ing Wina 4.2 persen lan ing Frankfurt 2.1 persen.

Lufthansa German Airlines ngeterake udakara 6.5 yuta penumpang ing wulan Mei, paningkatan 5.1 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Tambah 4.5 persen kilometer kursi cocog karo kenaikan dodolan 7.8 persen. Faktor beban kursi mundhak 2.5 poin persentase taun-taun dadi 81.7 persen.

Eurowings kanthi udakara 3.5 yuta penumpang

Eurowings (kalebu Brussels Airlines) nggawa udakara 3.5 yuta penumpang ing wulan Mei. Antarane gunggunge kasebut, udakara 3.3 yuta penumpang ing pesawat jarak jauh lan 250,000 mabur ing jarak adoh. Iki cocog karo penurunan 3.1 persen ing rute jarak tempuh jarak jauh lan kenaikan 3.2 persen ing rute jarak jauh dibandhingake taun sadurunge. Penurunan pasokan 3.2 persen ing wulan Mei diimbangi karo penurunan 3.9 persen ing penjualan, nyebabake faktor beban kursi 79.6 persen, yaiku 0.6 poin persentase luwih murah.

Ing wulan Mei, jumlah kursi-kilometer sing ditawakake ing rute jarak adoh mudhun 2.8 persen, dene jumlah kursi-kilometer sing didol mudhun 5.7 persen sajrone periode sing padha. Akibate, faktor beban kursi ing penerbangan kasebut ana 2.4 poin persentase luwih murah tinimbang 80.3 persen sing kacathet ing Mei 2018. Ing penerbangan jarak jauh, faktor beban kursi mundhak 3.3 poin persentase dadi 77.9 persen sajrone periode sing padha. Penurunan kapasitas 3.9 persen diimbangi karo kenaikan dodolan 0.3 persen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov