24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Education Investments News transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Turkmenistan

Turkmenistan Airlines nambah standar keamanan karo Lufthansa

Turkmenistan_Boeing_737-800_KvW-3
Turkmenistan_Boeing_737-800_KvW-3
ditulis dening Dmytro Makarov

Turkmenistan Airlines (TUA) minangka siji-sijine maskapai saka Turkmenistan, kantor pusat ing Ashgabat. Ngoperasikake layanan penumpang lan kargo domestik lan internasional wiwit 4 Mei 1992.

Print Friendly, PDF & Email

Turkmenistan Airlines (TUA) minangka siji-sijine maskapai saka Turkmenistan, kantor pusat ing Ashgabat. Ngoperasikake layanan penumpang lan kargo domestik lan internasional wiwit 4 Mei 1992.

TUA berkomitmen kanggo ningkatake kinerja sawise kesulitan ngrampungake persyaratan EASA (Badan Keselamatan Penerbangan Eropa) sing relevan ing awal taun iki. Wiwit iku, maskapai karo Lufthansa Consulting wis ngembangake lan setuju babagan rencana aksi korektif lan uga wiwit ngetrapake. Bebarengan karo ahli penerbangan saka Lufthansa Consulting, operator kasebut terus-terusan ngupayakake pangowahan sistem manajemen lan implementasi praktis. Iki kalebu perbaikan sistem manajemen utama, utamane sistem manajemen Keselamatan lan Kualitas, pangembangan dokumentasi lan implementasi proses, pelatihan personel, implementasi piranti lunak lan pengadaan peralatan, lan sing paling penting yaiku perubahan budaya ing perusahaan kasebut.

Minangka nganyari rapat kaping pisanan ing wulan Maret, manajemen Turkmenistan Airlines sing diiringi Lufthansa Consulting ing 29 Mei 2019 nampilake laporan kemajuan babagan peningkatan standar keamanan menyang tim Operator Negara Ketiga (TCO) EASA, sing dadi penasihat teknis Komite Keamanan Udara (ASC) EU.

Kanggo menehi informasi babagan upaya terus-terusan dening TUA kanggo ngrampungake temuan awal lan ngupayakake rencana tumindak korektif sing didhukung dening Lufthansa Consulting, EASA wis nyambut gawe rapat sabanjure ing wulan Juli kaping loro. Minangka langkah luwih lanjut kanggo nggayuh kepatuhan, maskapai kasebut mratelakake niat kanggo miwiti panjaluk resmi kanggo penilaian wajib ing situs kanthi EASA ing wiwitan Agustus 2019.

Para ahli keamanan maskapai Lufthansa Consulting terus ndhukung TUA kanggo nuntun implementasi langkah-langkah perbaikan keamanan lan ngawasi kemajuan sajrone rencana aksi sing komprehensif, sing kalebu kalebu perbaikan pemantauan SMS lan data penerbangan, restrukturisasi organisasi CAMO lan Bagian 145, organisasi kasebut organisasi operasi dhasar lan standar ing operasi penerbangan kanggo nggayuh syarat kepatuhan lan nyiapake audit IOSA.

Maskapai iki ngangkut luwih saka 5,000 penumpang saben dinane ing negara kasebut lan meh telung yuta penumpang saben taun kanthi rute internasional lan domestik. Armada kasebut kalebu pesawat Barat modern (kayata Boeing 737, 757, 777) lan armada muatan IL 76.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.