24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Turkmenistan

Turkmenistan Airlines 'setya' kanggo nggayuh standar safety udara internasional

0a1a-159
0a1a-159
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Turkmenistan Airlines (TUA) berkomitmen kanggo ningkatake kinerja sawise kesulitan ngrampungake persyaratan EASA (European Aviation Safety Agency) sing relevan ing awal taun iki. Wiwit iku, maskapai karo Lufthansa Consulting wis ngembangake lan setuju babagan rencana aksi korektif lan uga wiwit ngleksanakake. Bebarengan karo para ahli penerbangan saka Lufthansa Consulting, operator kasebut terus-terusan ngupayakake pangowahan sistem manajemen lan implementasi praktis. Iki kalebu perbaikan sistem manajemen utama, utamane sistem manajemen Keselamatan lan Kualitas, pengembangan dokumentasi lan implementasi proses, pelatihan personel, implementasi piranti lunak lan pengadaan peralatan, lan sing paling penting yaiku perubahan budaya ing perusahaan kasebut.

Minangka nganyari rapat awal ing wulan Maret, manajemen Turkmenistan Airlines sing diiringi Lufthansa Consulting tanggal 29 Mei 2019 menehi laporan kemajuan babagan peningkatan standar keamanan kanggo tim Operator Negara Ketiga (TCO) EASA, yaiku penasihat teknis kanggo Komite Keamanan Udara EU (ASC).

Kanggo menehi informasi babagan upaya terus-terusan dening TUA kanggo ngrampungake temuan awal lan nggarap rencana tumindak korektif sing didhukung dening Lufthansa Consulting, EASA wis nyambut gawe rapat sabanjure ing wulan Juli kaping loro. Minangka langkah luwih lanjut kanggo nggayuh kepatuhan, maskapai kasebut mratelakake niat kanggo miwiti panjaluk resmi kanggo penilaian wajib ing situs dening EASA ing wiwitan Agustus 2019.

Para ahli keamanan maskapai Lufthansa Consulting terus ndhukung TUA kanggo nuntun implementasi langkah-langkah perbaikan keamanan lan ngawasi kemajuan sajrone rencana aksi sing komprehensif, sing kalebu kalebu perbaikan pemantauan SMS lan data penerbangan, restrukturisasi organisasi CAMO lan Bagian 145, organisasi kasebut organisasi operasi dhasar lan standar ing operasi penerbangan kanggo nggayuh syarat kepatuhan lan nyiapake audit IOSA.

Turkmenistan Airlines minangka maskapai penerbangan saka Turkmenistan kanthi kantor pusat ing ibu negara Ashgabat. Maskapai iki ngoperasikake layanan penumpang lan kargo domestik lan internasional utamane saka pusat penerbangan ing Bandara Internasional Ashgabat. Maskapai iki ngangkut luwih saka 5,000 penumpang saben dinane ing negara kasebut lan meh telung yuta penumpang saben taun kanthi rute internasional lan domestik. Armada kasebut kalebu pesawat modern Kulon (kayata Boeing 737, 757, 777) lan armada muatan IL 76.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov