24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News Spanyol Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Simulator skydiving ruangan pertama Spanyol mbukak ing Malaga

0a1a-166
0a1a-166
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wakil Walikota Campillos Francisco Guerrero, Dewan Konsep Olahraga Miguel Ángel Herrera, Wakil Walikota Maria Antonia Dominguez, Direktur Fly4Real, Rubio Carmona Antonio lan Direktur Managing Fly4Real, Allan Hewitt, esuk mau ngethok pita kasebut kanggo mbukak Skydiving ing njaba kanthi resmi Simulator ing Spanyol ing Campillos, Malaga.

Wakil Walikota ujar manawa Balai Kota "jelas banget wiwit awal manawa kita kudu ndhukung inisiatif iki lan nggawa proyek iki menyang wilayah kita. Kanggo Campillos, penting kanggo ngapikake penawaran turisme lan iki minangka prestasi gedhe kanggo wilayah kita. Kita kudu terus adaptasi kanggo narik kegiyatan kaya ing kene, sing nawakake opsi luang alternatif kanggo warga, turis lan pengunjung kabeh jinis lan umur. Campillos bangga duwe salah siji sirkuit kart paling apik ing Eropa lan siji-sijine simulator skydiving ruangan ing Spanyol. ”

Kanggo bagean kasebut, Direktur Fly4Real nerangake manawa dheweke wis "nandur modal udakara setengah yuta Euros ing proyek iki lan bakal nggawe kesempatan kerja anyar nalika tim tuwuh. Pakaryan instruktur trowongan angin minangka tugas sing rumit lan tujuane yaiku nglatih wong-wong saka Campillos kanggo melu proyek iki lan menehi kesempatan kanggo wong-wong ing wilayah kasebut sing nampani banget. "

Rubio komentar manawa KartCenter Campillos "apik banget lan ing wilayah sing penting banget kanggo turisme, bisa tekan Costa del Sol. Iki minangka lokasi lan persiyapan paling apik sing bisa diarepake kanggo ngluncurake usaha anyar kasebut. "

Kajaba iku, Direktur KartCenter Campillos Martin Reuvers nyritakake babagan mupangat sing dijupuk saka daya tarik anyar iki menyang sirkuit kart sing ana, sing paling dawa lan paling jembar ing Andalucia. Dheweke menehi komentar, "Kita seneng banget duwe Fly4Real ing sirkuit, amarga cocog karo apa sing ditawakake ing kene - tumindak lan adrenalin. Dadi siji-sijine jinis ing Spanyol, nambah daya tarik KartCenter Campillos lan amarga kita pengin dadi inovatif lan pelopor olahraga lan santai, mula ide kasebut pancen disenengi. Kita yakin manawa bakal sukses banget lan muga-muga bisa sukses. "

Para pamiarso acara peluncuran resmi bisa nyoba simulator skydiving lan karting kanggo awake dhewe, ngrasakake pengalaman sing ora iso dilalekake adhedhasar rasa seneng lan adrenalin.

Sanajan acara pembukaan resmi ditindakake dina iki, simulator skydiving wis dioperasikake wiwit wiwitan Mei, nawakake pengalaman lan pengalaman kanggo para wisatawan lan turis lan kabukten populer banget kanggo kabeh wong.

Daya tarik anyar iki menehi kesempatan kanggo bocah lan wong diwasa kanggo ngalami sensasi mabur kanthi aman. Iki uga simulator sing spesial banget, amarga iku sing digunakake Tom Cruise kanggo latihan babagan aksi langit ing film Mission Impossible: Fallout, sadurunge teka ing Spanyol.

Simulator skydiving ngidini para pengunjung mabur ing kolom udara, tanpa parasut. Iki simulasi bagean freefall saka skydive, lan minangka pengalaman adiktif, nyenengake lan nyenengake. Cara sing paling apik kanggo ngerteni apa sing dirasa saka langit tanpa mlumpat saka pesawat! Cocog kanggo kabeh kulawarga, masarakat bisa mabur wiwit umur 5 nganti 95 taun. Uga luwih becik perusahaan menehi penghargaan marang karyawan kanthi pengalaman teambuilding sing nyenengake lan unik.

Dumunung ing KartCenter Campillos ing provinsi Malaga, simulator ruangan Fly4Real minangka tambahan anyar sing apik kanggo obyek wisata ing wilayah kasebut lan sing pertama kaline ing Spanyol. Amarga dununge, wong sing golek sensasi bisa ngalami adrenalin lan semangat kanthi nggabungake simulator skydiving karo kart ing trek kart paling dawa ing Andalusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov