Airlines Breaking News Swiss Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Spasi Swiss: Tiket kanggo nunggang rega US $ 100

Pilih basa sampeyan
papan-2
papan-2
ditulis dening editor

Boris Otter, turis luar angkasa, nggawe federasi para penggemar astronot: kesempatan sing luar biasa ing ngendi 5 wong sing menang bakal nampa tiket pesawat ing salah sawijining penerbangan turis suborbital pisanan ing sejarah ing taun 2020. Rega tiket: US $ 100.

Branson, Bezos…

Tanggal 20 Juli, persis 50 taun kepungkur, wong pertama mlaku ing wulan. Tanggal bersejarah sing pengin dielingi Richard Branson nalika diluncurake pesawat ulang-alik wisata ruang angkasa Virgin Galactic pertama, roket pesawat SpaceShipTwo. Ing balapan kanggo ngrebut ruang, raksasa Amerika liyane ana ing mburi dheweke: CEO Amazon Jeff Bezos lan roket Asal-Usul Biru, New Shepard.

… Lan Boris Otter

Ora adoh saka rejekine rong miliarder kasebut, Boris Otter, penggemar penerbangan lan astronautika Jenewa, bertekad kanggo nglumpukake dana sing dibutuhake kanggo mlebu salah siji saka rong pesawat ruang angkasa kasebut. Sawise Claude Nicollier ing taun 1992, dheweke bakal dadi warga negara Swiss kaping pindho sing mabur menyang lintang-lintang.

Kanggo nylametake impene, turis luar angkasa kasebut duwe ide sing ora biasa: ngatur kompetisi sing hadiah pertama nawakake tiket pesawat luar angkasa.

Dadi astronot komersial udakara $ 100

Intine sederhana: kanggo melu kontes, luwih dhisik kudu dadi anggota aktif saka Asosiasi Pariwisata Luar Angkasa Swiss kanthi kontribusi $ 100 (EUR 80). Kondisi nomer loro yaiku kanthi sukses ngliwati pamriksa medis supaya para peserta bisa ngatasi penerbangan suborbital kanthi fisik ing sadhuwure garis Karman ing ketinggian 100 km.

20,000 peserta, 5 astronot komersial

Boris Otter tujuane nglumpukake 20000 anggota, nglumpukake $ 2,000,000, kanggo ngisi biaya mabur karo Asal Biru ing roket New Shepard sing nem penumpang. "Kauntungan saka Blue Origin yaiku dhaptar tunggu luwih cekak tinimbang Virgin Galactic. Virgin wis duwe 650 peserta sing wis terdaftar, "ujare Boris Otter.

Mode pilihan

Kanggo milih pemenang ing antarane 20,000 anggota, kuis adhedhasar 30 pitakonan sing ana gandhengane karo ruang, nulis teks motivasi pribadi 15 baris lan konfirmasi ora ana indikasi kontra medis bakal ngidini Panitia Pilihan milih 5 pemenang tiket kanggo mabur ing lintang-lintang. Boris Otter, sementara iku, de facto cadangan kursi pertama kanggo awake dhewe.

Penggemar terlatih ing Star City ing Rusia

Pilot maskapai penerbangan sing wis lulus lulus saka Swiss Aviation Training lan saiki dadi pilot simulator ing Skyguide, Boris Otter duwe kesempatan melu 3 modul pelatihan kosmonaut ing Star City, Moskow, wiwit taun 2016. Ing pusat latihan cosmonaut internasional sing paling gedhe iki, dheweke dilatih dening instruktur sing padha karo Thomas Pesquet. "Akeh bocah sing kepengin dadi petugas pemadam kebakaran, pilot utawa cosmonaut. Aku, aku duwe untung dadi kabeh wong telu, utawa meh ... Aku mung butuh langkah liyane kanggo mungkasi impenku: ndelok planet biru saka angkasa! ”

Kanggo nggayuh iki, Boris Otter wis entuk setaun golek dana sing dibutuhake. Countdown wis diwiwiti: isih ana luwih saka 300 dina supaya sukses ing tantangane lan nuduhake impen bocah cilik karo 5 penggemar liyane. Dheweke, kaya dheweke, duwe sirah ing lintang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.