24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Libanon News transportasi News Wire Plancongan

Ekspansi Bandara Beirut: Ngobati akeh wong lan kegagalan sistem

beirut
beirut
ditulis dening editor

Musim panas pungkasan, Bandara Internasional Beirut Rafik Hariri dadi berita utama nalika para penumpang macet nganti pirang-pirang jam nalika akeh wong saya saya gedhe nalika fasilitas kasebut gagal sistem.

Sasi kepungkur, bandara mulai kerja kanggo ningkatake aliran penumpang lan khusus ngatasi kasusahan masarakat Libanon sing plancong menyang lan saka bandara iki.

Tahap pertama proyek ngembangake Bandara Beirut bubar diluncurake kanthi tambahan luwih saka 38 konter kontrol paspor menyang Hall Arrivals. Menteri Perhubungan Youssef Fenianos lan Menteri Pariwisata Avedis Guidanian ngresmikan tahap pertama ekspansi iki nalika padha mriksa area check-in lan kedatangan keamanan umum uga ing saindenging bandara.

Konferensi pers bersama dianakake ing Balai Pers anyar ing Salon Kehormatan bandara kanggo nerangake pelantikan tahap pertama proyek ekspansi.

Menteri Fenianos ngumumake manawa ana 14 konter kontrol paspor tambahan sing wis disiyapake ing terminal kedatangan lan 24 konter ditambahake lan iki bakal diangkat dadi 34 ing pungkasan wulan Juni. Dheweke negesake manawa target proyek anyar iki yaiku nggampangake warga Lebanon teka cepet menyang pesawat nalika plancongan utawa bolak-balik kerja ing luar negeri, nanging uga nggampangake teka cepet para pengunjung menyang Libanon liwat bandara. Sabanjure nerangake manawa wong sing bakal nggunakake fasilitas kasebut bisa mriksa barang ing bagasi lan mriksa ing Salon kasebut, mula dheweke ora prelu teka luwih dhisik kanggo mriksa utawa ngirim tas sadurunge mlebu.

Menteri Guidanian muji karya menteri transportasi lan kabeh agensi sing kerja sama kanggo sukses proyek kasebut. Dheweke janji musim panas sing apik banget, "ngarep-arep bisa ketemu ing pungkasan musim panas kanthi prestasi liya."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.