24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize nampa Stempel Plancongan Aman

Belize nampa Stempel Plancongan Aman
Belize nampa Stempel Plancongan Aman
ditulis dening Harry S. Johnson

Belize gabung karo klompok tujuan sing terkenal sing wis entuk pangenalan iki, kalebu Dubai, Karibia Meksiko, Barcelona, ​​Jamaika, Mauritius lan Arab Saudi, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Dewan Pariwisata Belize (BTB) seneng ngumumake manawa Belize wis entuk Stempel Perjalanan Aman, sing diwenehake dening Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC). Stempel Perjalanan Aman, stempel keamanan lan kebersihan global kaping pisanan, dianugerahi kanggo Belize ing pungkasan Desember 2020 kanggo ngakoni protokol kesehatan lan keamanan negara kasebut.

Perangko iki digawe kanggo mbantu mulihake kapercayan marang para plancong lan nguripake sektor pariwisata lan pariwara global. Iki ngidini para pelancong ngerti tujuan ing saindenging jagad sing nggunakake protokol kesehatan lan kesehatan sing selaras karo WTTCProtokol Plancongan Aman.

Belize gabung karo klompok tujuan sing terkenal sing wis entuk pangenalan iki, kalebu Dubai, Karibia Meksiko, Barcelona, ​​Jamaika, Mauritius lan Arab Saudi, lan liya-liyane. Program sertifikasi Standar Emas Pariwisata Belize kanggo hotel, restoran, operator tur lan obyek wisata lan pedoman Kesehatan & Keselamatan sing komprehensif negesake manawa prioritas utama yaiku kesehatan lan safety para tamu.

"Belize seneng banget amarga nampa Stempel Persetujuan Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia," ujare Menteri Pariwisata lan Hubungan Diaspora Belize, Hon. Anthony Mahler, "Cap Persetujuan WTTC minangka prestasi tonggak sejarah kanggo Belize, lan minangka bukti kuat komitmen Belize sing ora goyah kanggo lingkungan sing aman, aman lan menehi pengalaman asli lan migunani kanggo para pengunjung!"

BTB terus nyengkuyung lan kerja bareng para pemangku kepentingan pariwisata sing durung ndhaptar Sertifikasi Standar Emas Pariwisata (TGS) kanggo nindakake. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.