24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Polandia Keslametan Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pilot tiwas sawise pesawat nabrak kali ing acara udara Polandia

0a1a
0a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wayahe medeni nalika pesawat ringan kursi loro nabrak kali sawise kedadeyan sing salah ing pameran udara ing kutha Płock ing Polandia kejiret kamera.

Pesawat Yakovlev Yak-52 nyoba nindakake manuver aerobatic tailspin nalika kedadeyan tragedi kasebut. Katon kabeh bakal ngrancang nalika Yak-52 muter ing udhara nalika keturunan cepet.

Nanging banjur ana sing salah, amarga upaya pilot kanggo ngunggahake pesawat kasebut kasep banget. Pesawat kasebut nggegirisi banyu kanthi kacepetan dhuwur, langsung mateni pria kasebut, pilot sing diterangake media lokal minangka "aviator berpengalaman saka Jerman."

Yak-52 minangka pesawat ringan kursi loro ing jaman Soviet, sing dirancang kanggo nglatih pilot militer lan olahraga. Iki diproduksi ing antarane 1978 lan 1988 ing USSR lan Romania. Pesawat tangkas asring digunakake ing kompetisi aerobatik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov