24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Spanyol Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

VP Plaza España dadi sponsor resmi Piala Davis

0a1a-181
0a1a-181
ditulis dening Kepala Editor Tugas

–VP Plaza España Design, hotel mewah bintang lima sing dununge ing Plaza de España ing Gran Via, ngumumake kemitraan resmi karo Final Piala Davis Madrid sing ditindakake wiwit tanggal 18 nganti 24 November. Wiwit dibukak, VP Plaza España Design wis didedikake kanggo ndhukung kegiyatan olahraga lan hiburan paling apik ing kutha iki, lan kemitraan iki luwih nuduhake komitmen. Minangka bagean saka kemitraan iki, hotel iki bakal dadi host para pemain turnamen sing ngupayakake istirahat sing nyaman ing tengah kutha. VP Plaza España Design uga bakal dadi tuan rumah serangkaian pengalaman suwene sajrone Davis Cup Madrid Final, saengga dadi papan sing cocog kanggo para penggemar olahraga.
VP Plaza España Design minangka sponsor resmi Final Piala Davis ing Madrid kanggo taun 2019 lan 2020, perjanjian bergengsi digawe karo Federasi Tenis Internasional (ITF) lan Tenis Kosmos. Kanthi 135 negara terdaftar sing melu ing 2019, Piala Davis minangka tenis Piala Dunia lan kompetisi tim internasional paling gedhe ing olahraga kasebut.

"Hotel lan acara olahraga kaya iki saling nglengkapi kanthi nyata, dadi titik pertemuan sing bisa nggabungake para penggemar saka saindenging jagad menyang ibukutha kita," ujare Laura Granados, Direktur Pemasaran VP Plaza España Design. "Kita bangga dadi sponsor hotel resmi acara bersejarah iki, saiki wis 119 taun, ngidini kita nampilake penawaran sing paling apik kanggo Madrid."

Biyen dikenal minangka Grup Dunia, ing taun iki Final Piala Davis ngenalake format anyar, dene 18 negara kanthi pemain paling apik ing saindenging jagad iki bisa saingan ing pungkasan musim suwene dadi Juara Piala Davis. 18 tim sing bakal saingan ing Stadion la Caja Mágica ing Madrid kalebu Argentina, Australia, Belgia, Kanada, Chili, Kolombia, Kroasia, Prancis, Jerman, Inggris Raya, Italia, Jepang, Kazakhstan, Walanda, Rusia, Serbia, Spanyol, United Negara. Kompetisi kasebut bakal diwiwiti kanthi 18 tim ing panggung grup, nyebar ing enem klompok play-robin play. Enem pemenang ing grup kasebut banjur bakal gabung karo rong tim sabanjure sing paling sukses (adhedhasar set lan game sing menang) kanggo mbentuk perempatfinal tim. Wiwit semana, pertandingan tim kasebut ngilangi siji. Format anyar bakal nampilake rong match single lan siji dobel, kabeh dimainake ing dina sing padha.

Kurang saka 15 menit saka Stadion La Caja Mágica, VP Plaza España Design dununge kurang saka 15 menit saka Stadion La Caja Mágica.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov