Airlines aviation Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Teknologi Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways entuk status Standar Keamanan Kesehatan APEX

Qatar Airways entuk status Standar Keamanan Kesehatan APEX
Qatar Airways entuk status Standar Keamanan Kesehatan APEX
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways nggayuh pathokan keamanan paling anyar Asosiasi Pengalaman Penumpang Maskapai sawise evaluasi standar kebersihan lan keamanan maskapai COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways bangga ngumumake manawa wis entuk Diamond Standard ing Keamanan Kesehatan Asosiasi Pengalaman Penumpang Udara (APEX) Didhukung dening audit SimpliFlying.

Status 'Diamond Standard', sing minangka level paling dhuwur sing bisa dipikolehi, diumumake dening APEX lan konsultasi pemasaran penerbangan global, SimpliFlying, sawise dianalisis kanthi tliti babagan maskapai maskapai kasebut Covid-19 standar kebersihan lan keamanan.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Minangka pimpinan industri, kita nyambut pengakuan luwih lanjut babagan komitmen Qatar Airways kanggo nyedhiyakake program ngawasi virus, deteksi lan program keamanan COVID-19 sing paling ketat lan pungkasan ing pungkasan Pengalaman penumpang -to-end, sing ana ing komunitas penerbangan global.

"Pemberian Keamanan Kesehatan APEX 'Diamond Standard' minangka asil audit independen lengkap lan lengkap babagan langkah-langkah perlindungan lan pencegahan komprehensif COVID-19 maskapai, ing papan uga ing Bandara Internasional Hamad, lan nguatake kasunyatan manawa lelungan udara ora prelu dadi sumber perhatian para penumpang.

"Nalika penerbangan komersial terus ngatasi tantangan lan dampak saka pandemi global, kita olih pengenalan iki babagan review kebersihan lan keamanan sing ana gandhengane karo COVID, lan bakal nyengkuyung maskapai liya kanggo terus nggawe kapercayan penumpang lan mbantu pemulihan industri kanthi melu ing ngendi wae. ”

Kepala Eksekutif APEX, Dr. Joe Leader, ujar: "Protokol COVID-19 Qatar Airways bisa nemokake tandha paling dhuwur kanggo level sertifikasi Diamond sing didhukung karo langkah-langkah luar biasa kanggo keamanan pelanggan. Tumindak sing ditindakake Qatar katon fokus ing filsafat tunggal: kepiye cara kanthi maksimal bisa ngoptimalake layanan pelanggan lan keamanan penumpang kanthi langsung.

"Sawise mabur ing Qatar Airways karo kulawarga menyang Maladewa sawise tes PCR COVID-19 sing negatif, level layanan keamanan kesehatan ing pesawat lan ing lapangan ngluwihi harapan sing paling dhuwur lan malah ngluwihi sing paling apik sadurunge pengalaman pandemi ing maskapai. ”

Chief Executive Officer SimpliFlying, Mr. Shashank Nigam, ujar: "Qatar Airways nambah standar keamanan kesehatan ing industri kanthi inisiatif kayata nyedhiyakake tameng kanggo kabeh penumpang, nggunakake sistem desinfeksi UV Honeywell lan langkah-langkah biosafety canggih ing pusat ing Doha. Nganggo tingkat rumah sakit kaya ngono kanggo njamin keamanan kesehatan bakal nambah kapercayan ing antarane para turis. "

Langkah-langkah keamanan Qatar Airways kalebu nyediakake Piranti Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis lan tameng rai sing bisa digunakake kanggo penumpang. Penumpang Kelas Bisnis ing pesawat sing dilengkapi Qsuite bisa ngrasakake privasi sing disedhiyakake ing kursi bisnis sing entuk penghargaan kasebut, kalebu partisi privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Qsuite kasedhiya ing penerbangan menyang luwih saka 30 tujuan kalebu Frankfurt, Kuala Lumpur, London lan New York. Kanggo rincian lengkap babagan langkah-langkah sing wis ditrapake ing kapal lan ing HIA, bukak qatarairways.com/safety.

Saliyane iki, maskapai kasebut uga nggunakake sistem filtrasi udara HEPA paling canggih ing kabeh pesawat, lan bubar ngenalake Sistem Kabin Ultraviolet Honeywell sing canggih, sing dioperasikake dening Qatar Aviation Services, minangka langkah sabanjure kanggo ngresiki pesawatipun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.