Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Indonesia Jepang Breaking News News Filipina Breaking News Thailand Breaking News News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Vietnam

Turis Asia seneng karo Destinasi Jepang lan mayuta-yuta sing dikunjungi

0a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengunjung saka Thailand menyang Jepang luwih saka 1 yuta ing taun 2018 bebarengan karo turis Vietnam lan Filipina. kanggo. Akeh sing padha dadi pembeli sing mbuwang dhuwit sing akeh.

Ing taun-taun mbesuk, luwih akeh negara-negara Asia Tenggara sing bakal entuk level pangembangan ekonomi sing bakal ndadekake warga duwe penghasilan cukup kanggo duwe persentase sing apik sajrone 60 yuta pengunjung tahunan sing disenengi Jepang.

Nalika pengunjung saka Tiongkok, Korea Selatan, Taiwan, lan Hong Kong nyumbang 73% saka total pendatang asing, sing saka negara-negara Asia Tenggara mundhak kanthi tingkat tajam saka taun sadurunge - 26% kanggo Vietnam lan 19% kanggo wong Filipina.

Indonesia dikarepake bisa dadi pemain utama kanggo turksm mlebu

Maskapai anggaran diarepake bakal luwih rame ing taun 2020.

Operator tanpa embel-embel wis ngontrol bagean akeh pasar penerbangan Asia Tenggara, lan akeh, kaya Grup AirAsia metu saka Malaysia, asring mabur menyang Jepang. Nalika sawetara 25% kabeh turis asing sing ngunjungi Jepang ing periode Januari-September 2016 nggunakake maskapai penerbangan, rasio kasebut nganti 50% kanggo wong Filipina lan 30% kanggo wong Thailand lan Malaysia, ujare Badan Pariwisata Jepang.

Akeh pengunjung Asia menyang distrik blanja lan hiburan Osaka ing Dotonbori. Nalika mbuwang kabeh turis asing ing kuartal iki luwih sithik 3% saka periode sadurunge, turis Vietnam nggunakake 22% luwih akeh.

Pengeluaran turis Thailand ing Jepang udakara 40,000 wong Indonesia lan Filipina ana ing level 30,000 yen. Kontras sing menarik: turis Amerika lan Eropa, sing duwe penghasilan luwih akeh, belanja udakara 20,000 yen nalika ing Jepang.

Wong Amerika lan Eropa bisa tuku elektronik lan kosmetik sing wis digawe kanthi apik ing omah, nanging wong-wong Asia Tenggara rumangsa nyepetake barang kasebut nalika ing Jepang.

Masyarakat Asia Tenggara seneng banget karo jaringan sosial, nggunakake pirang-pirang dina saben dina, lan Organisasi Pariwisata Nasional Jepang ngoperasikake akun Facebook lan Instagram sing dadi brosur perjalanan digital.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.