24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Pecah Andorra Warta Breaking Azerbaijan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pengumuman Pers Rilis pers Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Amerika Serikat arep melu UNWTO

0a1-116
0a1-116
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata AS lan UNWTO nggawe sejarah ing Baku, Azerbaijan. Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) saiki nganakake Rapat Dewan Eksekutif ing Baku, Azerbaijan. Dina iki Departemen Perdagangan AS ngumumake niat supaya AS dadi anggota UNWTO sabanjure. UNWTO wis nyoba ngyakinake Amerika Serikat dadi anggota wiwit pirang-pirang taun. Iki bisa dianggep minangka giliran kanggo organisasi Afiliasi PBB.

AS asline minangka anggota pangadeg UNWTO lan sawise pirang-pirang taun nekani dewan kasebut kanthi tujuan nggabungake organisasi kasebut.

"Kita ngarep-arep bisa kerja bareng kanggo nyengkuyung pariwisata ing saindenging jagad," ujare Emma Doyle, asisten & wakil kepala staf utama

Wong njero yakin iki bakal dadi game changer ora mung kanggo UNWTO nanging uga kanggo Amerika Serikat lan keterlibatan AS ing industri wisata lan pariwisata global. Wis puluhan taun, AS ora nate resmi resmi ing meja kasebut, lan langkah iki bisa uga ora mung nggawa AS ing gambar nanging ing kursi ngarep. Iki bakal ngidini pendekatan sing adil lan luwih seimbang kanggo ngatasi pengaruh China lan Rusia sing diadegake ing industri global iki.

 

 

Ing laporan warta awal eTN nglaporake babagan rencana Amerika Serikat sing pengin gabung karo UNWTO bisa uga wis dibahas ing a nedha bengi ing dina Minggu. Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, ngrembug masalah karo mitra ing jaringan Ketahanan Pariwisata nalika nedha bengi kasebut.

eTurboNews saiki dilaporake dening Isabel Hill, Direktur, Kantor Pariwisata Nasional lan Pariwisata ing Perdagangan Dagang AS. lan Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, manawa topik iki ora dibahas sajrone nedha bengi. Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, ora duwe peran kanggo ngyakinake Amerika Serikat supaya nuduhake maksud lan gabung karo UNWTO.

eTN njaluk ngapura amarga ana kebingungan nalika nggawe laporan warta iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.