24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News USA Breaking News Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia: Aturan COVID-19 anyar kanggo maskapai penerbangan AS ora cukup

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Tekan Amerika Serikat saka negara manca saiki tegese tes COVID-19 wajib sajrone 3 dina sadurunge mlebu pesawat AS. Aturan CDC anyar iki ora cukup miturut Jaringan Pariwisata Dunia.

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo nyuda pangenalan lan panyebaran varian anyar SARS-CoV-2, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) AS nerbitake Pesenan (PDF)  wiwit tanggal 26 Januari 2021.

Sampeyan mbutuhake kabeh penumpang udara sing teka ing Amerika Serikat saka negara manca kanggo dites infeksi COVID-19 ora luwih saka 3 dina sadurunge pesawat budhal lan menehi bukti asil utawa dokumentasi negatif yen pulih saka COVID-19 menyang maskapai sadurunge mlebu pesawat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan syarat nyoba iki, waca Pitakonan Paling Sering.

Negara Hawaii minangka negara pertama sing menehi peraturan kaya ngono kanggo penerbangan domestik saka daratan AS. Ing Aloha Negara wis sukses njaga kontrol COVID-19 ing kontrol.

Dhasar Hawaii Jaringan Pariwisata Dunia pangadeg, Juergen Steinmetz, ujar: "Kita seneng yen Pamrentah AS njupuk langkah penting iki, nanging bisa uga ora cukup.

"Industri pariwisata lan pariwisata ana ing kahanan sing parah. Kesehatan ing negara iki isih mudhun kanthi 400,000 wong Amerika sing tiwas amarga virus corona. Pamrentahan Trump wis ngidini para rawuh tanpa tes COVID-19 suwene. Iki ora dingerteni kanggo aku.

"Aku uga bingung kenapa peraturan sing padha ora cocog kanggo penerbangan domestik. Tes cepet ora larang lan kasedhiya akeh. Tes kasebut bisa ditindakake sawetara menit sadurunge pesawat.

"Kita kudu mbantu industri lelungan supaya bisa dipercaya kanggo para pelanggan. Ngidini penerbangan mabur ing Amerika Serikat kanthi penumpang sing ora dites ngirim pesen sing salah lan mung mbebayani. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.