24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Anggur & Roh

mangan! BRUSSELS, ngombe! BORDEAUX nampilake koki Brussel ing festival kaping wolu

0a1a-187
0a1a-187
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing tanggal 5, 6, 7 lan 8 September 2019, mangan! BRUSSELS, ngombe! Festival BORDEAUX bakal njupuk maneh Brussels Park. Luwih saka 30 koki lan pengrajin Brussels bakal ngupayakake kompor ing pawon pop-up kanggo nyuguhake piring teken kanggo umum. Udakara 50 produsen anggur lan pedagang Bordeaux bakal nggawa macem-macem anggur sing kalebu kesederhanaan, keragaman, kualitas lan aksesibilitas Anggur Bordeaux, menehi sampeyan omben-omben sing sampurna kanggo golek panganan lan kesempatan nemokake sing anyar.

Mangan sing nomer wolu! BRUSSELS, ngombe! festival kasebut nambah kegiyatan lan nampani luwih saka 30 koki lan pengrajin Brussels. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nemokake lintang-lintang adegan gastronomi Belgia ing lingkungan ijo ing Taman Brussels. Taun iki, bar keju lan ara-ara samun bakal nambah sentuhan pungkasan ing menu gourmet festival kasebut.

Udakara 40 pabrik anggur lan pedagang Anggur Bordeaux uga bakal teka ing acara kasebut lan bakal nggawa sampeyan lengkap Anggur Bordeaux (warna abang, putih, rosés lan krémman), sing bakal cocog karo panganan sing disiapake para koki.

Luwih saka 30 koki Brussels

Koki Brussels sing kondhang anyar melu seneng-seneng, tegese bakal ana liyane sing bisa sampeyan nikmati ing festival kasebut. Dheweke bakal nyedhiyakake sajian teken kanggo para pengunjung sing ngringkes identitas kuliner.

Koki ing festival kasebut:

Laure Genonceaux - Brinz'l

Laure Genonceaux kanthi bangga negesake lan nampilake oyot Mauritiane kanthi rada manthuk menyang Brinzelle, aubergine lokal Mauritius. Nanging, masakane pancen Prancis, kreatif lan tingkat tinggi. Laure mengeti produksi lokal saka wilayah kita. Nalika nggawe piring, dheweke fokus ing prioritas produksi alami lan ngrawat produsen kanthi hormat.

Denis Delcampe - Le Tournant

Le Tournant dununge ana ing jantung Ixelles, ing pojok distrik Matonge. Ing kana, Denis Delcampe nyiyapake masakan pasar gourmet, sing dipengaruhi masakan global. Restoran kasebut uga meksa nindakake perkara menu anggur alami lan pasangan panganan-anggur sing dienggo maju.

Alex Joseph - Rouge Tomate

Iki pancen salah sawijining restoran mewah paling apik ing kutha kasebut. Wiwit koki California Alex Joseph njupuk pawon ing kana, Rouge Tomate wiwit ngasilake masakan kontemporer canggih sing terus berkembang. Alex menang kompetisi Benelux 2015 San Pellegrino Young Chef.

Ugo Federico & Francesco Cury - Racines lan Petit Racines

Luwih saka iku, Racines minangka perjalanan kuliner. Sampeyan bakal lelungan menyang Italia sing asli, enak lan apik banget. Italia iki nduwe pasokan pametune alami premium. Temokake Italia iki ing restoran loro koki, Racines lan Petit Racines.

Yoth Ondara - Klub Kepiting

Bistro kanthi dekorasi industri trendi iki mbukak lawang ing distrik Porte de Hal ing 2015 lan menehi sampeyan masakan tema sing fokus ing panganan segara, sing asale saka perikanan lan saham berkelanjutan. Saben dina, koki Yoth Ondara, asale saka Thailand, nggawa sampeyan macem-macem masakan seger lan sederhana kanthi pengaruh Asia uga pasangan surfing-turf, disedhiyakake kanthi gaya mezze sing bisa dituduhake.

Julie De Block & Glen Ramaekers - Humphrey

Dumunung ing kantor pusat perusahaan rekaman PIAS, kantin internasional iki ora kaya liyane. Nalika ngasilake masakan sing diciptakake maneh kanthi pengaruh Filipina, Glen lan Julie negesake akeh banget kanggo pametumu alami lan nyoba narik rasa sampeyan.

Valerio Borriero– Restoran SAN Sablon

Koki kembar lintang Michelin mbukak telung restoran ing Brussels lan Ghent kanthi jeneng San. Koki Valerio Borriero mbukak restoran Sablon, nggawa sampeyan masakan sing luar biasa, kaya sing diarepake.

Alessio Sanchez - Sanzaru

Dumunung ing sawijining villa ing taun 1930-an, Alessio Sanchez nggawa sampeyan masakan Jepang "bistronomi", sing diilhami saka campuran rasa alami saka produk Peru lan teknik kuliner Jepang.

Luigi Ciciriello - La Truffe Noire

La Truffe Noire seneng banget karo para panganan sing apik sajrone udakara 30 taun, kanthi truffle sing misuwur minangka sorotan mutlak. Apa sampeyan duwe warna ireng, putih utawa musim panas, truffle sing disedhiyakake dening Luigi Ciciriello ing pabrik gaya ing cedhak Cambodia iki paling luhur. Restoran iki, sing fokus ing tenung sing canggih, kuat lan ajaib sing luar biasa, janji bakal menehi pengalaman sing ora iso dilalekake karo berlian gastronomis iki ing ngarep.

Karen Torosyan - restoran BOZAR

Nglayani pie kayata Pâté en croûte, pie, Pithivier lan Coulibiac, restoran Bozar minangka jagad impen lan ciri khas identitas Bozar. Latar mburi restoran seni-deco kasebut dadi lorong saka masakan canggih sing disiapake dening Karen Torosyan, koki tukang seni sing semangat karo bintang Michelin ing sabuké.

Wong anyar:

Jean Philippe Watteyne - Ing 1040

Jean-Philippe Watteyne mutusake nggawe restoran ing hotel Sofitel Brussels Eropa wiwit wulan Mei. Ing kene, koki iki saka Mons nggawa sampeyan masakan gourmet ing 1040 kuningan anyar. Yen sampeyan ngrasakake rasa sing enak, sampeyan kudu mampir ing kene!

Cédric Callenaere - Aux Armes de Bruxelles

Ora ana klien sing apik ing kene, mung warga Belgia, Brussels lan internasional sing ngakoni rasa sing enak lan seneng nyenengi. Koki Cédric Callenaere narik panganan anyar ing masakan institusi iki, kanthi masakan sing enak lan utamane, enak!

Cédric Mosbeux - Fernand Obb - Toko Kue

Fernand Obb - Delicatessen nampilake "counter dapur populer". Cédric Mosbeux, asli Brussels, wis siyap nggawa staples masakan Belgia menyang abad kaping 21. Dheweke terus tantangan amarga dheweke bisa bangga yen dheweke menang kompetisi sulung kanggo nemokake kroket udang paling apik ing Brussels.

Kenzo Nakata - Gramm

Pandhuan Gault & Millau edisi 2018 menehi hadiah kanggo koki enom sing paling apik ing taun iki menyang Kenzo Nakata saka restoran Gramm, lan jelas kenapa! Pancen, restoran iki, sing dununge ing Rue de Flandre 86, lan masakan sing enak nggawe kabeh wong ngobrol.

Pierre Baeyens & Jonathan Delhière - Gus
Ing Gus, sampeyan bisa nemokake campuran seni brewing lan gastronomi sing jelas. Ing papan sing grapyak lan santai, sampeyan bisa nikmati macem-macem bir anyar, sing diseduh ing situs dening Aurélien Grodent. Masakan sing disiapake dening Pierre Baeyens lan Jonathan Delhière, sing biasane mbukak Bon Bon lan Air du Temps, kalebu masakan sing inspirasi saka bistro. Sampeyan pancen kudu mampir ing restoran iki.

Toshiro Fujii - Toshiro

Sawise luwih saka sepuluh taun, kita seneng banget karo chef Sang Hoon Degeimbre kanthi lintang loro Michelin (L'air du temps, SAN), Toshiro Fujii mbukak restoran dhewe. Ing kene, sampeyan bisa nikmati masakan kreatif sing fokus karo asale Jepang ing papan sing apik.

Isabelle Arpin

Masakan Isabelle Arpin ora ngetutake modis lan ora tren. Nanging, ing wektu sing padha, bisa uga khas lan khas. Koki kasebut makarya adhedhasar prinsip ora nampilake masakan ing menu, tegese dheweke bisa pancen kreatif nalika kudu masak.

Kamo Tomoyasu - Kamo

KAMO nyedhiyakake paling apik ing Jepang ing piring. Restoran iki nduweni masakan Jepang lan sarat sing dadi prioritas utama, lan prioritas nggawe sampeyan ngasilake musiman lan highquality. Ing KAMO, sampeyan bakal nemokake Jepang, seni lan kecanggihane.

Simona El Harar - Pawon 151

Dumunung ing distrik Ixelles, mung sawetara langkah, Kitchen 151 ngeterake sampeyan saka lurung-lurung ing Brussels menyang jantung sisih wétan lan kidul Mediterania. Sampeyan bakal seneng pengalaman mangan sing ngrayakake masakan campuran modern lan budaya kuliner sing sugih ing Timur Tengah lan Maghreb.

Kevin Lejeune - La Canne en Ville

Koki Kevin Lejeune lan Virginie Essers dadi pandhuan restoran mitos iki lan nggawa sampeyan masakan sing enak lan enak. La Canne en Ville tetep setya karo etos restoran lokal kabupaten. Saben esuk, koki lan timnya nggawe menu modern, gourmet lan cahya anyar kanggo dina kasebut.

Dirk Myny - Les Brigittines

Ing Les Brigittines, sampeyan tamu saka Dirk Myny, koki utama. Sampeyan bakal seneng mangan sore ing kantor pos seni nouveau sing duwe perapian gedhe. Ing kene, Dirk Miny ngakoni sajian masakan brasserie, nanging iki minangka masakan musiman lan gourmet, sing fokus ing produk lokal lan kalebu bagean sing murah banget. Sajrone mangan, Dirk Miny bakal mbukak sajian sing enak lan khas lokal.

Alexandre Cardoso - Les Caves d'Alex
Ixelles minangka omah kanggo Les Caves d'Alex, ing papan sing luar biasa kanthi barel sing apik tenan ing kamar kanthi swasana intim. Nanging, ing ndhuwur kabeh, klasik kuliner Prancis Les Caves d'Alex, kanthi daging diwasa minangka keahliane, wis nggawe reputasi restoran iki ing njaba Brussels. Restoran iki gampang dideleng lan bakal ngrasakake selera sampeyan!

Karin Burton - Lou Ferri

Sawise nggawe restoran gourmet ing desa cilik Euzet-les-Bains, Karin Burton mutusake ninggalake negarane kidul sing ditresnani kanggo teka ing Belgia lan nyipta papan anyar. Nanging, dheweke ora teka ing kene kanthi tangan kosong, nalika nggawa kabeh rasa Camargue lan Provence. Musim ing sisih kidul duwe pengaruh gedhe ing menu, kanthi jeneng sing nggawe sampeyan mikir srengenge. Mlaku liwat lawang Lou Ferri kaya lelungan 1,000 km kanthi sawetara detik.

Georges Baghdi Sar - Tannour Kula

Tannour minangka roti sing asale saka Siria. Ora nggumun yen restoran panganan cepat saji iki sing dununge dibuwang watu saka Place Flagey dijenengi, amarga sampeyan bisa ndeleng koki, Georges Baghdi Sar, mlebu ing ngarep sampeyan ing kana. Restoran iki nggawa sampeyan produk bermutu lan nggawa sampeyan lelungan sing apik mung sawetara cangkeme.

Alang Wichaiphum - Bocah Lawas

Restoran Asia Old Boy, dununge ing Ixelles, diwiwiti saka semangat para pangadeg kanggo rasa lan rasa Asia. Koki Alang Wichaiphum nggawa sampeyan masakan Cina lan Thailand, sing bakal ngrasakake pilihan sampeyan amarga produk segar lan musiman sing digunakake.

Paul Delrez - La Guinguette en ville

Ing umur 27 taun, Paul Delrez wis duwe loro restoran ing Brussels. La guinguette en ville rasane kaya restoran lokal cilik sing ora ana wates wektu, supaya sampeyan bisa mandheg lan nikmati pengalaman mangan gourmet sing apik. Koki enom nyiyapake masakan sing menehi katrampilan babagan budaya bistro, kanthi masakan gourmet lan variasi mangsan.

Olivier Vanklemput - Viva m 'Boma

Nemokake keseimbangan sing sampurna ing antarane tradhisi lan modernitas, pametumu kualitas, lan cara masak lan bumbu sing cocog, Olivier Vanklemput lan koki sous nyiyapake masakan khas Brussels lan resep-resep kreatif sing biasane ditampilake.

Counter panganan cuci mulut lan keju

Meja panganan penutup

Akeh koki utama sing bakal kerja saben dina kanggo nambah sentuhan pungkasan ing menu festival. Sing duwe untu sing manis bakal bisa ngrasakake sawetara ara-ara samun sing regane regane 9 euro. Para produsen anggur lan pedagang Bordeaux bakal seneng menehi saran babagan anggur sing bakal cocog karo ara-ara samun.
Koki kue:

Nikolas Koulepis - Pâtisserie Nicolas Koulepis

Sawise mandheg ing Villa Lorraine lan banjur restoran Bouchéry lan Notos, Nikolas Koulepis bubar mbukak patisserie sing inspirasi Yunani ing Rue du Page. Walnuts, pistachios lan kayu manis banget ditampilake ing pastry artisanal sing ringan lan canggih iki, lan aroma kue-kue Viennese sing anyar dipanggang kanthi rutin ngisi patisserie sing apik iki.

Manuel Garcia - Garcia

"Reputasi lan sukses Rui Garcia ora sengaja. Sejatine, koki Portugis iki teka ing Belgia kanthi kabeh keahlian lan rahasia kuliner saka negara asale.

Wiwit dibukak, Garcia patisserie wis dadi pathokan ing ibukutha kita. Ing kene, sampeyan ora bakal nemokake staple 'pastel de nata', nanging uga macem-macem jajanan Portugis regional. ” Anaïs Gaudemer - Kebebasan
Anaïs Gaudemer, sing biyen dadi tukang kebon lan wis nesu karo kue-kue wiwit cilik, dadi konco toko kue sing luar biasa iki. Cokoa inspirasi saka alam minangka basis kanggo nggawe kue-kue anyar lan inovatif, sing digawe adhedhasar musim lan dorongan pangripta Anaïs Gaudemer. Ayo lan temokake macem-macem produk sing padha enak kaya warnane.

Yasushi Sasaki - Pâtisserie Sasaki

Yasushi Sasaki, mantan mahasiswa koki terkenal Mahieu ing Stockel lan tampil ing ndhuwur 4 pandhuan Coklat lan Kue Gault et Millau ing taun 2015, menehi sampeyan rasa manis sing inspirasi saka Jepang sing ngemot kadar gula sing sithik. Koki gourmet iki nggawe rasa sing apik banget lan ngeramake wong nganggo klasik anyar kanggo patisserie.

Bar keju

Ora ana sing luwih apik tinimbang ngrasakake macem-macem keju sing diwenehake karo anggur Bordeaux sing apik. Napa ora duwe keju biru karo anggur sing legi? Ing taun iki, para cheesemaker utama bakal mangan! BRUSSELS, ngombe! BORDEAUX, menehi tamu kesempatan kanggo nemokake rasa anyar amarga pilihan asline.
Cheesemaker:

Julien Hazard - Julien Hazard Affineur

Julien Hazard minangka ahli keju sing disertifikasi lan ahli diwasa sing nyedhiyakake keju menyang restoran gourmet ing Brussels. Nalika mangan! BRUSSELS, ngombe! BORDEAUX, dheweke duwe luwih saka telung atus jinis keju sing ditawakake. Umume wong-wong mau wis diwasa kanthi tliti ing gudang ing tokoe ing Rue Vanderkindere.

Véronique Socié - La Fruitière

Dinobat dadi Cheesemaker Belgian 2016 ing taun iki, Véronique Socié minangka wanita nomer loro sing menang hadiah iki lan sing pertama mbukak bar keju ing ibukota Belgia. Duta Besar kanggo kerajinan iki ngasilake keju kambing sing asale saka wilayah Jura lan nyedhiyakake tabel d'hôte ing tokone, ing endi sampeyan bisa nemokake pilihan keju sing disenengi.

Lara Milan - Le Comptoir du Samson

Le Comptoir du Samson urusan kulawarga. Kaloro sedulur, Hélène lan Lara Milan, sing seneng banget karo pametune Belgia lokal, karo pamane, Vincent Verleyen, sing menang hadiah Cheesemaker of the Year Belgian 2014, menehi pilihan keju sing wis digawe karo susu mentah ing Condroz ing Namur nggunakake metode tradisional, lan diarani label minangka produk organik.

Etienne Boissy- Saka Comptoir

Sawise dadi karir ing layanan Restoran sing kalebu 10 taun dadi Profesor Meja Meja ing Paul Bocuse Institute, Etienne Boissy menang hadiah kanggo "Cheesemaker Terbaik Prancis" kanggo taun 2003-2004. Wiwit sukses iki, Etienne Boissy terus-terusan nyedhiyakake pelanggan produk sing berkualitas paling dhuwur. Sampeyan pancen ora kudu ketinggalan konter iki.

Rasakake anggur Bordeaux sing dikarepake

Bordeaux Wines, sing dadi mitra utama ing festival iki, gabung maneh karo petualangan kuliner iki. Festival kasebut minangka kesempatan unik kanggo nemokake kualitas anggur Bordeaux lan nemoni udakara 50 produsen anggur lan pedagang Bordeaux sing bakal nuduhake semangat kanthi grapyak lan santai.

Nggoleki crita lan anekdot para pria lan wanita sing nggawe anggur Bordeaux. Anggur sing bisa diakses, sing gampang diombe, digawe kanthi nyampur macem-macem jinis anggur kanthi tliti lan bakal ngrasakake rasa panganan para pengunjung. Iki minangka kesempatan unik kanggo nemokake warna abang lan putih Bordeaux sing anyar, putih garing, ros, klambi lan permen, sing nggawe aperitif sing apik lan bisa nganggo kabeh jinis masakan. Pasangan anggur, sing wis disatukan kanggo acara kasebut, uga bakal disedhiyakake kanggo masakan, gurun, lan piring keju,

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov