24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Polandia Warta Breaking Qatar Olahraga News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina

Qatar Airways ngucapake selamat marang Ukraina minangka pemenang FIFA U-20 World Cup Polandia 2019

0a1a-188
0a1a-188
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways, Mitra Resmi lan maskapai resmi FIFA, ngucapake selamat kanggo para pemenang Piala Dunia FIFA U-20 Polandia 2019 sing ndeleng Ukraina ngalahake Republik Korea ing pertandingan pungkasan sing nyenengake ing Lodz, Polandia dina Setu 15 Juni 2019, kanthi medali lan penghargaan pamuter individu sing diwenehake dening kru kabin Qatar Airways.

FIFA World Cup U-20 2019 minangka turnamen FIFA pertama sing dianakake dening Polandia; negara kasebut dadi tuan rumah acara bal-balan internasional UEFA biyen, kalebu UEFA Euro 2012 karo Ukraina lan Kejuaraan UEFA Eropa U-2017 21.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways ngaturake ucapan selamat paling apik kanggo Ukraina, sing menang Piala Dunia FIFA U-2019 20, babagan kamenangan sing apik ing dina Setu. FIFA U-20 Piala Dunia Polandia 2019 wis rampung karo cathetan sing nyenengake, nalika para penggemar saka saindenging jagad padha nglumpuk ing Polandia kanggo ngrayakake rasa seneng bal-balan. Pemain tim U-20 minangka masa depan bal-balan, lan berperan penting kanggo nggabungake macem-macem wong lan negara kanthi semangat persatuan lan semangat olah raga global. Minangka Mitra Resmi lan maskapai resmi FIFA, kita seneng ndhukung turnamen luar biasa iki sing nampilake bakat masa depan bal-balan. ”

"Kita uga seneng nggawa para penggemar saka saindenging jagad menyang Prancis kanggo nyekseni acara paling apik ing tanggalan olahraga wanita - FIFA World Cup Wanita Prancis 2019 ™. Minangka maskapai, kita percaya banget karo kekuwatan olahraga kanggo nggabungake masarakat, lan terus-terusan ngupayakake melu tim olahraga lan acara olahraga ing saindenging jagad. ”

Ing wulan Mei 2017, maskapai pemenang penghargaan kasebut ngumumake kesepakatan sponsor dhasar karo FIFA, sing dadi mitra resmi lan maskapai resmi FIFA nganti 2022. Kesepakatan kasebut uga nduwe Qatar Airways dadi Mitra Maskapai Resmi saka Klub FIFA Piala Dunia, FIFA U-20 World Cup, FIFA U-17 World Cup, FIFA U-20 Women World Cup, FIFA U-17 Women World Cup, FIFA

Piala Dunia Soccer Soccer, Piala Dunia Futsal FIFA, FIFA eWorld Cup ™, lan FIFA World World Cup ™.

Kemitraan maskapai kasebut karo FIFA nggawe strategi sponsor sing ana karo klub olahraga utama ing saindenging jagad. Ing 2018 Qatar Airways mlebu perjanjian kemitraan limang taun karo tim bal-balan Jerman FC Bayern München AG, nggawe maskapai sing menang penghargaan dadi mitra platinum FC Bayern München nganti wulan Juni 2023. Maskapai iki uga bubar ngumumake perjanjian sponsor pirang-pirang taun karo bal-balan Italia klub AS Roma, sing bakal dadi Sponsor Jersey Resmi liwat musim 2020-21; lan karo klub bal-balan Argentina Boca Juniors, sing bakal dadi Sponsor Jersey Resmi liwat musim 2021-22.

Maskapai sing menang pirang-pirang penghargaan, Qatar Airways dijenengi 'Kelas Bisnis Terbaik Dunia' dening World Airline Awards 2018, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', 'Maskapai Penerbangan Paling Apik ing Timur Tengah', lan 'Lounge Kelas Pertama Terbaik Dunia'.

Qatar Airways saiki makaryakke armada modern luwih saka 250 pesawat liwat hub, Bandara Internasional Hamad (HIA) menyang luwih saka 160 tujuan ing saindenging jagad. Maskapai iki bakal nambah sawetara tujuan anyar menyang jaringan rute sing jembar ing taun 2019, kalebu Davao, Filipina; Lisbon, Portugal; Mogadishu, Somalia lan Langkawi, Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov