Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jamaika bakal nambah kapasitas uji coba COVID-19 - Menteri Bartlett

Jamaika bakal nambah kapasitas uji coba COVID-19 - Menteri Bartlett
Kapasitas pangujian COVID-19 Jamaika
ditulis dening Harry S. Johnson

Pamrentah Jamaika lan mitra utama nyedhiyakake langkah kanggo ningkatake kapasitas uji coba COVID-19 kanthi lokal

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata, Edmund Bartlett ngumumake manawa langkah-langkah penting ditindakake kanggo ningkatake Jamaika Covid-19 kapasitas uji coba, ing tengah laporan babagan pangowahan syarat-syarat pangujian dening salah sawijining pasar sumber pariwisata paling gedhe ing negara kasebut - Amerika Serikat. 

"Kaya kabeh negara liyane, kita ngerti perlu kanggo nglindhungi warga negara lan menehi langkah supaya bisa nyuda panyebaran virus agawe iki. Amarga iku Pamrentah Jamaika lan mitra utama nggawe langkah kanggo ningkatake kapasitas uji coba COVID-19 kanthi lokal, "ujare Menteri Bartlett.

Miturut laporan warta saka entitas media kayata Wall Street Journal, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS ngrencanakake nerbitake supaya kabeh penumpang maskapai saka tujuan internasional nuduhake bukti tes COVID-19 negatif sadurunge mlebu pesawat menyang AS Urutan anyar kasebut dijangka bakal diumumake wiwit dina iki, tanggal 12 Januari lan samesthine bakal diwiwiti tanggal 26 Januari 2021.

Iki diwiwiti saka sarat uji coba COVID-19 sing padha karo pamrentah Kanada lan Inggris, sing uga mbutuhake kabeh wong sing mabur menyang negara kasebut nampilake asil tes negatif kanggo nggampangake mlebu utawa supaya ora karantina dhewe.

Sanajan kuwatir babagan galur kasebut, sumber daya sistem perawatan kesehatan Jamaika lan pemulihan ekonomi umume ing pulau kasebut, Menteri Bartlett ujar manawa: " Menteri Pariwisata kerja sama karo Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Organisasi Sektor Swasta Jamaika (PSOJ), Asosiasi Turis Hotel dan Turis (JHTA) uga laboratorium pribadi lan pemangku kepentingan utama liyane supaya luwih akeh fasilitas uji coba sing kasedhiya proses sing luwih rapi. "

"Owahan sing akeh ing syarat-syarat tes ing industri lelungan iki bakal nyebabake kemunduran pemulihan ekonomi tujuan rentan cilik global. Penyesuaian kasebut bakal nambah tekanan kanggo sumber daya sing dibutuhake kanggo ngrawat warga negara kita, utamane ing negara-negara sing wis ngupayakake sukses kanggo ningkatake standar kesehatan lan keamanan kanggo insulate turis lan warga, saka risiko infeksi COVID-19. Nanging, kita bakal terus kerja bareng karo kabeh mitra pariwisata lokal lan internasional, kanggo njaga keamanan warga lan pengunjung, "ujare Menteri Bartlett.    


"Kita wis ngembangake lan ngenalake Protokol Kesehatan lan Keselamatan COVID-19 sing kuat sing didhukung dening Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia uga Koridor Resilien COVID, kanggo nambah kemampuan negara kanggo ngatur lan nglacak gerakan lan kegiyatan para turis sing dikontrol koridor ing negara kasebut. Langkah-langkah inovatif iki mbantu mbedakake Jamaika minangka salah sawijining tujuan sing paling kuwat ing COVID-19 ing saindenging jagad. Kita bakal terus ngawasi lan ningkatake standar kesehatan lan safety kanggo nglindhungi warga lan saben turis sing tekan pantai, "ujare Menteri Bartlett.

"Nalika nggawe persiyapan kanggo nggampangake panyuwunan iki, kita njaluk pamrentah Amerika Serikat, Kanada lan Inggris kanggo mikir maneh persyaratan uji coba COVID-19 kasebut lan nimbang kahanan lan tingkat risiko sing gegandhengan karo lelungan menyang masing-masing negara, kayata kita yakin manawa Jamaika wis kabukten dadi tujuan sing aman kanthi protokol COVID-19 sing ketat lan efektif, "ujare.

Miturut Wall Street Journal: "Pesenan CDC kanggo tes universal para penumpang, kalebu warga AS sing kondur saka luar negeri, teka pirang-pirang minggu sawise Pamrentah AS ngetrapake syarat uji coba kanggo para plancong saka Inggris amarga ana kekhawatiran babagan virus sing bisa nular. sing dideteksi ing kana. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.