24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Libanon News Teknologi transportasi News Wire Plancongan

Timur Tengah Airlines pesen papat Airbus A321XLR

0a1a-190
0a1a-190
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Middle East Airlines (MEA), perusahaan pembawa bendera Libanon, wis menehi tandha supaya patang A321XLR, dadi pelanggan maskapai peluncur evolusi paling anyar saka Airbus saka kulawarga A321neo sing menang.

Perjanjian kasebut njupuk pesenan lorong tunggal kumulatif Middle East Airlines karo Airbus menyang 15 pesawat kulawarga A321neo, kalebu 11 A321neos lan 4 A321XLR kanthi pengiriman wiwit taun 2020. MEA bakal nggunakake A321XLR kanggo ngiyatake jaringane ing Afrika lan Asia.

A321XLR minangka langkah evolusi sabanjure saka A321LR sing nanggapi kebutuhan pasar kanggo kisaran lan muatan sing luwih akeh, nggawe luwih akeh maskapai. Saka 2023, iki bakal ngasilake Jarak Jauh Xtra sing durung pernah ana sadurunge - 4,700nm - 15% luwih akeh tinimbang A321LR lan kanthi pembakaran bahan bakar luwih murah 30 saben kursi dibandhingake karo pesawat pesaing generasi sadurunge. Iki bakal ngidini operator mbukak rute anyar ing saindenging jagad kayata India menyang Eropa utawa China menyang Australia, uga ngluwihi jangkauan non-stop Family kanggo penerbangan transatlantik langsung antarane Eropa lan Amerika. Kanggo penumpang, kabin Airspace A321XLR sing anyar bakal nyedhiyakake pengalaman plancongan sing paling apik, nalika nawakake kursi ing kabeh kelas kanthi kenyamanan sing padha karo awak jembar sing dawa, kanthi biaya murah pesawat siji-lorong.

A320neo lan asale minangka kulawarga pesawat paling laris ing jagad paling larang kanthi luwih saka 6,500 pesenan saka udakara 100 pelanggan wiwit diluncurake ing taun 2010. Wis ngrintis lan nggabungake teknologi paling anyar, kalebu mesin generasi anyar lan desain kabin referensi industri, mung ngirim biaya bahan bakar 20% saben tabungan kursi. A320neo uga nawakake mupangat lingkungan sing signifikan kanthi nyuda 50% tapak tilas swara dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov