Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News

Hilton Garden Inn: Hotel kaping pisanan ing Malaysia

Pilih basa sampeyan
Снимок-экрана-2019-06-17-в-10.13.41
Снимок-экрана-2019-06-17-в-10.13.41
ditulis dening Dmytro Makarov

Hilton nggedhekake portofolio merek lan nggawa ing Hilton Garden Inn sing pertama menyang Malaysia, dadi merek hotel internasional pertama sing dibukak ing lingkungan Chow Kit. Hotel kanthi jangkauan global lan sentuhan lokal, Hilton Garden Inn Chow Kit nampani para pelancong saka saindenging jagad wiwit mbukak lawang.

Chow Kit, jenenge sugih Penang pengusaha Loke Chow Kit sing wis misuwur ing taun 1880an, wis ngalami owah-owahan dramatis ing malang sosial lan komersial ing taun-taun pungkasan. Pangembangan ing salah sawijining lingkungan sing paling larang ing kutha bisa ditindakake amarga ana upaya antarane Kuala Lumpur Balai Kota (DBKL) lan Korporat Pembangunan Bharu (PKB).

Sawetara rencana kalebu nganyari infrastruktur wilayah lan fasilitas modernisasi, sing ngasilake tambah akeh bisnis, sesuai karo rencana Struktur Kuala Lumpur 2020 (KLSP).

Hilton Garden Inn Chow Kit idununge kanthi internal lan nyambung karo mode transportasi ing kutha iki, hotel kasebut mung 5 menit mate saka stasiun Monowel Chow Kit lan dilayani kanthi apik karo bus, taksi lan saham.

Ing ngisor iki sawetara perkara menarik sing bisa ditindakake ing Chow Kit:

  • Mlaku ing dalan kanggo njelajah dina sing apik

Mlaku ing dalan Malaysia pemain paling populer ing kabeh wektu, Datuk Sudirman Arshad, nganakake konser lurung-lurung ngrekam nganti 100,000 wong 14 April 1986. Ing pagelaran sing padha, dheweke ngenalake lagu, kanthi jeneng sing cocog Kit Chow ing pengabdian kanggo dalan legendaris.

Saka kana, bukak sawetara papan ibadah sing digawe Malaysia Bangsa sing akeh budaya, kayata Masjid Jamek, mesjid paling tuwa ing Kuala Lumpur; Gurdwara Sahib Tatt Khalsa, candhi Sikh paling gedhe ing Asia Kidul-Wétan; Kuil Hindu Sri Mahamariamman, didegaké para imigran Tamil; Kuil Sin Sze Si Ya, candhi Taoist paling tuwa ing Kuala Lumpur; lan Katedral St. Maryam, dibangun ing taun 1894 dening pamrentah kolonial Inggris lan minangka salah sawijining gréja Anglikan paling tuwa ing Malaysia.

  • Rasakake rasa lokal lan internasional ing properti kasebut

Dikenal mung nggunakake bahan-bahan sing paling apik, juara Hilton Garden Inn sing nyipta produksi mangsan dadi panganan kanggo rasa saka kabeh ndonya.

Mudhun menyang Garden Grille, restoran ing properti, kanggo sarapan sing anyar disiapake kalebu pilihan sing wis masak. Kanggo panganan panas sawise dina metu, a la carte nedha awan lan nedha bengi kasedhiya, karo pilihan kanggo mangan ing kamar saka 5:00 pm - 10: 00pm. Kanggo cemilan cepet-on-the-go, Pavilion Pantry mbukak 24/7 kanthi pilihan omben-omben, panganan instan, lan uga kabutuhan penting kanggo lelungan.

  • Celup lan cekel surup kanthi ngombe ing tangan sampeyan

Bersantai ing wayah sore kanthi nylametake kolam renang lan nalika srengenge surup, lumaku menyang Rooftop 25, bar atap sing apik kanthi panorama Twin Towers. Nikmati cemilan gourmet sing disiyapake khusus, sampanye sing apik, anggur, lan koktail teken digawe dening mixologist penduduk.

  • Lelungan jagad lan tampa pituwase karo Hilton Honors

Hilton Honors luwih saka sekedar sistem koleksi poin / hadiah liyane. Iki minangka paspor kanggo petualangan sekaligus, amarga saben ringgit sing dienggo bakal diowahi dadi Poin, sing banjur bisa digunakake kanggo Pengalaman Penebusan kaya konser, tamasya lelungan sing luar biasa, lan acara ing endi wae ing luwih saka 5700 hotel ing saindenging jagad. . Kanthi akeh pilihan, sampeyan ora bakal bisa nggunakake cara kasebut kanthi becik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.