24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Kabar Breaking Malaysia News wong Nganyari Destinasi Plancongan

Resor Malaysia nggawa layanan internasional karo GM anyar

Vikram-Mujumdar-General-Manager-The-Westin-Desaru-Coast-Resort
Vikram-Mujumdar-General-Manager-The-Westin-Desaru-Coast-Resort
ditulis dening editor

Resor Pantai Westin Desaru ngumumake janjian Vikram Mujumdar dadi Manajer Umum Resor Pantai Westin Desaru. Vikram minangka veteran industri sing wis pengalaman lan dihormati kanthi luwih saka 2 dasawarsa babagan kabeh aspek manajemen lan operasi hotel ing saindenging jagad. Sajrone pirang-pirang taun, kerjane ing industri kasebut nggawe dheweke duwe peran manajemen utama ing macem-macem negara ing saindenging 3 benua.

Sadurunge gabung karo tim ing The Westin Desaru Coast Resort, Mujumdar paling anyar dadi General Manager Task Force ing The St. Regis Vommuli Resort ing Dhaalu Atoll ing Maldives, sing ngawasi tim nalika mbukak resor mewah 77-villa. Sadurunge peran iki, dheweke dadi General Manager ing W Seoul Walkerhill sing menang multi penghargaan ing Korea Selatan, saka 2014 nganti 2017. Hotel kanthi 253 kamar kasebut minangka hotel merek W pisanan ing Asia Pasifik.

Ing The Westin Desaru Coast Resort ing Johor, dununge ing pesisir kidul-wétan Semenanjung Malaysia, Mujumdar wis nggawa pengalaman industri sing jembar kanggo ngawasi lan ngatur proses sing ana sajrone prasmanan hotel merek Westin katelu ing Malaysia. Antarane liyane, dheweke wis merekrut panitia eksekutif lan tim kepemimpinan sing berkinerja tinggi, nggawe anggaran pra-pembukaan hotel, uga nyedhiyakake sistem lan pedoman kanggo kabeh departemen kanggo njamin operasi tanpa cacat ing resor sing nembe dibukak.

Mujumdar lair ing India lan nampa Sarjana Ilmu Ekonomi saka Universitas Madras, Loyola College ing Chennai, ing taun 1991, sadurunge nampa Master Manajemen Perhotelan saka Sekolah Administrasi Hotel Cornell University ing Ithaca, New York ing Mei 1999. Sawise lulus, dheweke miwiti karir ing industri kanthi peran trainee manajemen karo Oberoi Hotels and Resorts ing India, lan sajrone sawetara taun, kanthi cepet ngrampungake pangkat kanggo nyekel peran manajemen ing Oberoi.

Dheweke gabung karo Marriott International ing taun 1999 minangka Manajer Analisis Pendapatan ing Kantor Pendapatan Cluster ing Boston, Massachusetts, peran sing dianakake meh wolung taun. Wiwit saiki dheweke wis gabung karo Marriott International, lan pirang-pirang taun nindakake macem-macem peran manajemen utama karo Marriott International ing saindenging jagad, kalebu hotel Marriott ing Inggris lan Singapura; Sheraton Grande Laguna ing Phuket; Pulau Naka, sawijining hotel mewah ing Phuket, uga Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers, Bangkok, Thailand.

Mujumdar minangka profesional sing andhap asor lan dihormati ing antarane kanca-kancane lan misuwur amarga menehi kesejahteraan anggota tim utamane. Pengalaman ekstensif ing manajemen pendapatan ing industri perhotelan mbantu njamin sukses mbukak saben properti sing diawasi, ing ngendi dheweke ngatur anggaran lan nggawe proyeksi realistis kanggo kabeh pihak sing melu. Ing kalodhangan, Mujumdar minangka pamaca sing seneng banget lan uga seneng main tenis. Dheweke lancar ngomong nganggo basa Inggris, Hindi, Tamil lan Marathi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.