24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Filipina Breaking News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Qatar Airways tekan ing Davao, Filipina

0a1a-215
0a1a-215
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penerbangan Qatar Airways pertama saka Doha menyang Davao, Filipina, saiki tekan ing Bandara Internasional Davao, ing kana disambut karo salam meriam banyu perayaan. Penerbangan Qatar Airways QR936 mangkat saka Bandara Internasional Hamad (HIA) dina Selasa, 18 Juni jam 02.45 lan mlebu ing Davao jam 17:20 wektu lokal.

Duta Besar Filipina ing Negara Bagian Qatar, HE Alan Timbayan, gabung karo Wakil Presiden Senior Qatar Airways Asia Pasifik, Pak Marwan Koleilat ing pesawat perdana Qatar Airways menyang Davao.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, HE Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways bangga banget bisa nggayuh Filipina kanthi ngluncurake gerbang kaping telu menyang negara sing apik iki. Gawane Davao menyang jaringan global luwih nuduhake komitmen kita ing wilayah Far East, pasar sing penting banget kanggo Qatar Airways. Kanthi 50 penerbangan penumpang mingguan menyang lan saka Filipina, kita bangga banget karo peran ing babagan perdagangan lan nyambungake bisnis internasional. "

Ngomentari peluncuran rute anyar, Manajer Bandara Internasional Davao, Engr. Rex A. Obcena, ujar: "Bandara Internasional Davao minangka bandara utama sing ngladeni Kota Davao lan Wilayah Davao ing Filipina. Minangka bandara paling sibuk ing Pulo Mindanao lan salah sawijining bandara paling sibuk ing Filipina. Kita ngarep-arep kanggo nampani kabeh penumpang penerbangan bali Qatar Airways saben minggu. ”

Kanthi akeh pantai lan resor, Kutha Davao, ing pulau Mindanao ing kidul Filipina, minangka pusat komersial pesisir cedhak Gunung Apo, sing paling dhuwur ing negara kasebut. Kutha Davao minangka kutha paling gedhe ing sanjabane Manila lan nomer papat ing Filipina ing babagan pedunung, kanthi luwih saka 1.4 yuta warga.

Maskapai iki bakal ngoperasikake layanan Davao seminggu kanthi pesawat Boeing 787-8, sing nduwe 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi. Penumpang bisa ngrasakake sistem hiburan unggul maskapai, Oryx One, sing nawakake macem-macem pilihan hiburan.

Filipina minangka pasar barang sing penting kanggo Qatar Airways, kanthi armada kargo operator kasebut nyedhiyakake kapasitas 350 ton minggon saben dina ing rute Doha-Manila-Doha lan 70 ton ing rute Doha-Clark-Doha. Kanthi ngenalake penerbangan saka Doha menyang Davao ing rute Doha-Clark-Davao-Doha wiwit 18 Juni, eksportir ing Davao bakal ditawakake sambungan langsung menyang tujuan ing Eropa, Timur Tengah lan Amerika liwat Doha.

Jadwal penerbangan:

Doha-Davao
Jum'at (QR936): Mangkat Doha 02: 45hrs, Tekan Davao 20.50jam

Davao-Doha

Ana (QR936): Mangkat saka Davao 22: 20hrs, Tekan Doha 03: 15hrs

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov