Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Bandara Gatwick entuk gerbang Gdansk

0a1a-220
0a1a-220
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wizz Air wis nambah tujuan kaping papat saka Gatwick, amarga Carriers Ultra-Low Cost Cost miwiti layanan saben dina saka Gdansk tanggal 15 Juni. Diluncurake armada pesawat A230 pesawat 321 kursi, sektor 1,299 kilometer gabung karo operasi Wizz Air sing ana ing Budapest, Bucharest lan Cluj-Napoca saka bandara paling sibuk nomer sanga sing paling sibuk ing Eropa.

Wizz Air minangka maskapai penerbangan murah paling gedhe ing Eropa Tengah lan Wétan ing babagan kursi mingguan, mula penguatan hubungan maskapai karo Gatwick minangka strategi dhasar bandara kanggo mbukak kunci potensial pasar ing wilayah iki. Gdansk minangka pungkasan saka sangang pasangan kutha anyar sing diluncurake saka Gatwick musim panas iki (deleng dhaptar lengkap ing ngisor iki).

"Rute anyar iki saka Wizz Air saiki mbuktekake manawa Gatwick isih duwe ruang kanggo tuwuh jaringan," ujare Stephen King, Kepala Hubungan Penerbangan, Bandara Gatwick. "Wiwit wiwitan wulan Juni 2016, nalika Wizz Air miwiti penerbangan saben dina saka Bucharest, kita dadi operator kaping telu operator ing Inggris kanthi wiwitan tujuan kaping papat menyang Gdansk - rute sing ora dilindhungi saka Gatwick nganti saiki. Aku ngarep-arep bisa nggarap Wizz Air kanggo nerusake lintasan tuwuh bebarengan kanggo nambah rute lan kapasitas anyar, "ujare King. Minangka asil saka tambahan Gdansk, Gatwick bakal nawakake 23 tujuan ing Eropa Tengah lan Wétan musim panas iki, lan meh 34,000 kursi mingguan ing wilayah kasebut.

Tamara Vallois, Kepala Pemasaran lan Komunikasi ing Wizz Air menehi komentar: "Kita seneng banget ngluncurake layanan tarif murah nomer papat saka Gatwick. Bandara Gatwick saiki wis nyambung karo ibukutha wilayah Pomeranian kanthi penerbangan saben dinane sing menehi kesempatan ideal kanggo ngunjungi pesisir Baltik sing apik lan Tri-City - area resor sing paling misuwur ing Polandia kanthi spa kesehatan, pantai berpasir lan akeh obyek wisata. Kanthi rega rego mung £ 13.99, kru sing ramah lan profesional ngarep-arep bisa ketemu akeh penumpang sing seneng numpak armada modern.

Saiki Gatwick nawakake penerbangan langsung menyang rong tujuan Polandia, amarga layanan Gdansk gabung karo operasi bandara sing ana ing Krakow. Kursi mingguan kanggo negara Eropa Wétan saiki ana 3,356. Nggoleki data jadwal minggu diwiwiti tanggal 15 Juni, lan minangka asil saka tambahan penerbangan Wizz Air menyang Gdansk, Poland saiki dadi pasar negara paling gedhe kaping 27 saka 64 sing diterbitake saka Gatwick musim panas iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov